Кои са актуалните холни маси днес?

Ако смятате да правите някакви интериорни промени в дневната не е нужно да давате прекалено голяма сума. Спокойно може да изберете някоя по малка мебел, която обаче е достатъчно декоративна, за да направи обстановката красива и функционална. Разгледай каталога холни маси на Venus.bg и открий съвременен модел, който да допълни обстановката в жилището. Артикулите са изработени от качествени материали, здрави и надеждни са, за да ги използвате дълго време без никакъв проблем. Впечатление прави разнообразието в което се изработват и комбинациите от материали, благодарение на които могат да се съчетаят с всякакви мебели.

Кои модели холни маси са най-предпочитани?

Потребителите насочва своето внимание към конкретни дизайни, които са достатъчно практични и с красив външен вид. Днес ще ви представим няколко идеи, които могат да ви послужат, щом решите да купувате подобна мебел.

Класическите холни маси никога не излизат от мода, защото техният правоъгълен плот е удобен, за да се поставят всякакви неща отгоре, да се сервират храни и да се разполага декорация. Правоъгълната форма винаги е удобна, без значение каква форма и вид е диванът. Мебелите най-често са в дървесни тоналности, което ги прави по-скоро универсални. Друг модел, който също се харесва на всички се състои от няколко отделни един от друг елемента.

Помощните холни маси са изключително адаптивни и мобилни, могат да се използват при нужда, а ако не ви трябват се прибират една под друга. Днес ви предлагаме да научите малко информация за следния модел на Venus.bg. Разтегателна холна маса KENT ELAST 130/170 (134-174)/67/60-76 см. с повдигащ механизъм, MDF кестен:

  • ELAST 130/170 – класическа маса, подходяща за хол или дневна, изработена от МДФ и ПДЧ;
  • плотът е правоъгълен, снабден с разтегателен и повдигащ механизъм;
  • тя част от серия мебели „KENT“ с класическа ретро визия.

Изключително функционален артикул, който може да замести изцяло трапезната мебел и спокойно да се храните в дневната. Това е добро решение, ако апартаментът е малък и нямате достатъчно пространство.

От какви материали се правят в момента холните маси?

Впечатление прави голямото разнообразие от актуални модели, изработени от най-различни материали. Освен естествена дървесина, вече навлязоха и съвременните плоскости ПДЧ и МДФ. Използват се закаленото стъкло и металът, които комбинирани с предходните материали правят един продукт с висока естетическа стойност. Модерна мебел, която ще се впише във всеки интериор и ще привлече погледите.

Разгледайте каталога на интернет магазина и научете повече за актуалните оферти и намаления, които се предлагат, за да купите мебел на достъпна цена и да направите дома си още по-красив.