Какво е мястото на бар стола в съвременниня интериор

Ако сте впечатлени от идеята да предадете модернизъм и комфорт в кухнята и трапезарията то няма как да не те си мислили да подобрите обстановката със стол за бар. Същественото при този тип решения за обзавеждане е това, че се характеризират с неповторимост и разчупен дизайн, практични са, а освен това не заемат и почти никакво пространство от зоната. Собственици на имоти, на които им предстои да направят някаква по-ефектна трансформация в тази натоварена домашна зона осъзнават, че наистина добавянето на такъв елемент би подобрил и повишил нивото на комфорт. защо бар столовете са толкова търсени и на какво се дължи тяхната популярност е темата, на която ще акцентираме в днес.

За да изглежда интериора по-модерен

Не е необходимо да имаш познания и опит в оформлението на интериорни дизайни за да осъзнаеш, че действително едни от водещите мебели, които в момента се използват така масово са именно бар столовете. Те са модерни, придават едно по-очарователно и стилно излъчване, създават динамична и разчупена среда, която се харесва на потребителите. Те са извести още като практически мебели, които лесно се приспособяват както към високи плотове така и стандартни като височина маси за хранене. А това е възможно благодарение на амортисьорния механизъм, който е предвиден в голям процент от моделите.

Лесно ще успеете да впечатлите гостите си, а също така да създадете и приятно усещане у близките си, които ще използват обзавеждането. Наред с това, че повишават модния акцент бар столовете са също:

 • Компактни;
 • Практични;
 • Функционални;
 • Удобни.

С тях имате шанса да оборудвате работния плот и тезгяха, на който поднасяте, сервирате и домакинствате, така че да е използваем и като трапезен кът. А това е удобство особено за хора, които живеят сами или домакинството се състои от максимум двама души.

Организатори за малки помещения

стол

Сигурно си мислите, че само в кухненския бокс можете да използвате тези мебели. Реално те са сред гъвкавите решения, на които можете да разчитате и то в разнородни зони у дома. Големите балкони например са перфектно решение да прекарвате повече време на открито особено при хубаво време. За хранене, почивка и дори отдих такъв тип столове биха се приспособили идеално с минимално отнемане на площ.

Ето я причината да се дефинират като мебели с оптимално добри размери, тъй като съобразно своя дизайн и габарити могат лесно да се приспособят там където по-голям трапезен или градински стол не би могъл да се адаптира. Навсякъде където имате необходимост да си осигурите кът за сядане можете да приложите компактните модни модели бар столове. Постигнете хармония и зонирайте по свой вкус без значение дали става въпрос за:

 • Апартамент;
 • Дворно място;
 • Веранда;
 • Тераса;
 • Офис;
 • Студио и всякакви други пространства с различно предназначение и използване.

Водещи по продажба модели бар столове

Разбира се, че когато се говори за мебели е важно да се подчертае тяхното многообразие. Характерен елемент, който е ключов при бар столове е при подбор да се фокусирате върху типа и дизайна на продукта. Идеята е да се намери такъв вариант, който да бъде идеално внедрим в зоната, за която е предназначен. И точно тук идва момента, в който да представим едни от най-продаваните:

 • Тип щъркел. Популярни са с това емблематично наименование поради това, че седалката е позиционирана на един крак. Обикновено с амортисьор е основата, което позволява да се настройва височината според тази на ползвателя;
 • Класически дървен. Изцяло изработен от естествена дървесина с удължени четири крака. Практични и удобни решения, които ще допринесат за вашия комфорт;
 • Метални на четири крака. Подходящи за открити площи и излагане на компрометирани климатични условия;
 • Тапицирани с облегалка. Интересна алтернатива, която се използва често при обзавеждане на всекидневни с наличен бар плот.

Още впечатляващи идеи за съвременно обзавеждане можете да намерите в каталога на ОнТрейд.