DualCore технологията при матраци Magniflex

Всеки, който е търсил матрак или просто е запознат с тях, свързва моделите матраци  на Магнифлекс с класа, стил и изключително качество. Те са еталон в матрачната индустрия и всеки закупил техен матрак не е останал разочарован. За своите клиенти, те създават само най-доброто и предават нов смисъл на добрия сън. Матраците са изработени според различни технологии, различни визии, материали, усещане, подходящи за всеки един потребител. Една от най-предпочитаната технология при тях е DualCore. От самото име може да се разбере какво представлява тази технология  – две ядра при матраци Magniflex с размери над 150 см ширина, които имат различно усещане и твърдост, и всяка половинка може да избере най-комфортната за него. Изключителна екстра за двойки, които са с голяма разлика в теглото или много различни предпочитания. Представяме ви и моделите, които разполагат с тази технология и, с които ще се сдобиете с качествен и здравословен сън.

  • Матрак Terra Dual

Моделът е по-достъпен вариант, който да разполага с DualCore технологията. Твърдостите, от които може да избирате са среден към мек и средна степен на твърдост. Ядрото е многопластово, като най-големия слой е от Eliosoft пяна, а в допълнение имате 5 см мемори пяна. Луксозната дамаска с бамбукови нишки, които са силни влагоабсорбатори, правят модел Terra Dual изключително изящен и именно затова един от най-поръчваните модели на Магнифлекс.

  • Матрак Comfort Dual

Лукс, стил и удобство в едно – матрак Comfort Dual. При този матрак нищо не е спестено – комфорт, постигнат от 17 см ядро от Eliosoft пяна и още 5 см мемори пяна, стил – благодарение на уникалния калъф, при който има допълнителни 2 см memory foam. Друго предимство при този модел е OUTLAST тъканта, която отлично регулира температурата на тялото. Както и при матрак Terra Dual, така и при Comfort Dual двете твърдости, от които да избирате са  средна и по-мека.

  • Матрак Magnigel Dual

Матракът е комбинация от Memory Foam (3 см) и GEl Foam (5 см). Освен като отделен слой в ядрото и двете пияни са разположени и в калъфа. Матрак Magnigel Dual е с много луксозен калъф с 3D мрежест борд и невероятна височина от 30 см. И тук твърдостите са средна и средна към мека.

  • Матрак Armonia Dual

Това е единствения модел с DualCore технология, в който може да избирате между средна и твърда страна. Матрак Armonia Dual е от най-висок клас, като при него освен ядро от два вида пияна – Eliosoft и Elioform, имате и 6 см вграден топ матрак от Memory пяна. Невероятен матрак, предлагащ едновременно стил и изключителен комфорт с нестандартна височина от 32 см.Подарете си невероятно усещане по време на сън и лукс във вашата спалня с един от моделите на матраци Magniflex. В онлайн магазин за матраци Intershop.bg може да намерите всички техни уникални матраци, сред които ще откриете и вашия фаворит.