Защо да изберем качествен двулицев матрак?

Много често се фокусираме върху откриването на качествени и стилни мебели за жилището и пренебрегваме удобството, което трябва да ни донесе спалнята. Не става въпрос за самото легло, което също трябва да е добре изработено и качествено, а за матрака върху който се спи. Този елемент от обзавеждането не се избира толкова лесно. В същото време оказва особено влияние върху здравето ни. Днес може да поръчате дори онлайн перфектен модел, с дълъг експлоатационен живот. Разгледайте предложените артикули онлайн в сайта на https://www.venus.bg/матраци-и-възглавници/двулицеви-матраци. Лесно ще намерите подходящ, ако научите подробности за вариантите.

Какви са важните характеристики на двулицевите матраци?

Ако сте се насочили към покупката на двулицев със сигурност ще направите една разумна инвестиция в бъдещето. Тези артикули са изключително комплексни, изработени по най-нови технологии и в състава им са включени редица материали, позволяващи на тялото да се отпусне и да отпочине по най-добрия начин. Двулицевите матраци могат да се използват от всичките си страни, а често предлагат зимна и лятна позиция.

Това позволява артикула да се износва по-бавно и да запази перфектните си характеристики максимално дълго. В изработката на някои от моделите са включени покет пружините, дунапрен, мемори пяна или латекс. Разбира се при желание бихте могли да вземете и без пружинен вариант на базата на латекс или мемори пяна. Препоръчваме висококачествените продукти с достатъчно голяма дебелина. Това ще ви гарантира пълен комфорт по време на сън.

Магазин Venus.bg предлага следния примерен модел. Двулицев модел Покет – с мемори пяна:

матрак

  • „покет с мемори пяна“ представлява двулицев матрак със състав от пружини и мемори пяна;
  • материали, които гарантират необходимия комфорт по време на сън на достъпна цена;
  • покет пружините осигуряват устойчивост, прохлада и правилна позиция на тялото;
  • мемори пяната запазва формата на тялото, за да осигури максимално удобство.

Луксозен, добре изработен продукт, който позволява да се отпуснете и да се наспите напълно здравословно. Това е важна част от ежедневието, а покупката на нещо подобно е ключова за здравето.

Какви грижи е добре да полагате за двулицевия матрак?

За да ви служи максимално дълго и безпроблемно тази вещ, трябва да бъде пазена и почиствана по правилния начин. Негативно въздействие биха оказали влагата и праха, затова проветрявайте спалнята възможно най-често. Специалистите препоръчват да почиствате редовно с прахосмукачка, която най-добре всмуква натрупалата се прах. Най-добре е да изберете артикул с калъф, който може да се сваля и пере. Така ще поддържате перфектна хигиена и ще предпазите от повреди.