Естетичната дерматология с грижа за доброто ни самочувствие

Да изглеждаме добре, да сме винаги с добро самочувствие, с гладка, еластична и нежна кожа – за това си мечтае всяка жена. Грижата за външния вид е ежедневие и употребата на качествена козметика до един определен момент може и да върши работа, но след преминаване на 40 – те нещата стават доста по-сериозни. Повяхналата кожа, сухотата, липсата на цвят, отпускането и загубата на еластичност са сред причините поради които се отправяме в търсенето на добър дерматолог, който да приложи своите умения и методи за подмладяването ни. Естетичната дерматология е един от дяловете в медицината, които през последните години преминаха през революционни промени, в които се внедриха редица апаратни способи за лечение и грижа. А днес ще представим клиника по естетична дерматология Мирабел Бургас, в която можете да се доверите на опита и квалификацията на дерматолози, които разполагат с уменията да се погрижат за вашето съвършенство.

Естетична дерматология – новости в подмладяването

С услугите на Мирабел по естетична дерматология Бургас не само можете да изглеждате както винаги сте си мечтали, но това няма да навреди на вашето здраве. Използването на вещества, които са типични за човешкия организъм като хиалуроновата киселина, кръвната плазма както и редица други подобряващи и подхранващи микроелементи се използват в множество инжекционни терапии, благодарение на които кожата ни става много по-еластична, гъвкава и млада. Възрастта не е наш съюзник, но именно с методите за подмладяване и регенериране, които се прилагат от дерматолозите от Мирабел Бургас ефектите, които се постигат са повече от фантастични.

Намаляването и спирането на процесите на стареене е постижимо. Естетичното дерматология навлиза в етапи, в които са възможни все по-дори изяви и резултати, които успяват да заличат следите от времето, да премахнат бръчките и да повишат самочувствието ни. А едни от най-достъпните като цена и безобидност естетични услуги от дерматологична клиника Мирабел Бургас са:

 • Поставяне на уплътняващи филъри, с които се уголемяват устни, повдигат скули и премахват успешно бръчки;
 • Химичен пилинг;
 • Поставяне на ботокс;
 • Премахване на тъмни кръгове около очите;
 • Лазерно подмладяване;
 • Лечение на целулит;
 • Премахване на белези и стрии;
 • Премахване на татуси и т.нат.

Всяка една от естетичните процедури се извършва в контролирана среда под ръководството на опитен дерматолог. А това безспорно е гаранция за винаги надеждни и добри резултати.

Епилация с лазер – ефективност и трайност на процедурата

Лазерна епилация

Отминаха времената, в които жените и мъжете се подлагаха на жестоки мъчения за да се отърват временно от досадното окосмяване. Днес с удоволствие ви представяме епилация с лазер бургас от Мирабел. Процедурата е една от най-високоефективните, тъй като се използва иновативната лазерна технология Super Hair Removal. Невероятно добра и известна като зашеметяваща  терапия с удивителен ефект е лазерната епилация по този метод.

Преимуществата на тази технология е в това, че се атакува космения фоликул, но не и зоните около него. При тази технология се използва значително нагряване, което води до умъртвяване на фоликула и така трайно бива отстранено окосмяването. За разлика от други методи за епилация при лазерното отстраняване на окосмяване се наблюдава високо ниво на удовлетвореност поради:

 • Ефективно се отстраняват различни видове окосмяване, независимо от цвета и структурата на косъма;
 • Не е задължително да изчакате летния тен да изсветлее за да приложите лазерната епилация;
 • Постижими ефективни резултати има през цялата година;
 • Използва се този вид апаратно лазерно обезкосмяване дори при труднодостъпни места;
 • Приложимо е лазерното епилиране както за жени така и за мъже;
 • Цените на услугата са достъпни;
 • Решението е трайно, а не временно както при не малко видове лазери, с които се третира окосмяване.

Изберете качеството и безопасността. Доверете се на експерти с опит и доказана квалификация в естетичната дерматология.