Грижа за косата с натурална козметика от BenePura

Едва ли има жена, която не би потвърдила, че както полага грижи за кожата на лицето си така не подценява и козметиката, която използва за косата си. Чистата и подхранена коса изумява със своята лъскавина, гладкост и приятен аромат, а това със сигурност привлича вниманието на околните. Избора на козметика е изключително решаващо за здравата и поддържана коса, така че днес имаме удоволствието да ви срещнем с продукти, които са с изцяло натурален състав и възможност да подобрят самочувствието ви. BenePura.BG е производител на продукти за ефективна натурална грижа за вашата коса, която можете да поръчате онлайн. Да се поръча онлайн козметика за коса е решение, с което спестявате време в търсене на качествени натурални продукти на разумна цена.

Как да върнете еластичността и здравината на косата си

Не е достатъчно само да измиете косата с шампоан и да разчитате, че щом е чиста сте положили достатъчно грижи за нейната здравина. Както се подхранва кожата на лицето и се акцентира на добрата хидратация така и при покупката на качествена козметика за коса е необходимо да се изберат продукти, които се грижат за нейното подхранване. Измиването с нежен шампоан премахва натрупаната мръсотия, себум и прах, но що се отнася до ефективно подхранване от корена до върха на косъма то няма как да не се фокусираме върху натурална маска а коса. BenePura представя на вниманието на своите клиенти продукт, който:

 • Хидратира и намалява лющенето на скалпа;
 • Подхранва и прави косата по-силна и здрава;
 • Подпомага растежа;
 • Доставя на косата набор от витамини и минерали, които придават лъскавина и гладкост.

Много хора бъркат маската с балсама. Ролята на балсама, който се използва непосредствено след извиващия продукт е да подпомогне разресването и да намали накъсването на краищата. Маскат обаче има далеч по-водеща роля и тя е не само в това да бъде приложена като средство за разресване, а оптимално подхранване. Ако балсам използвате при всяко миене на косата то маската може да се приложи веднъж седмично, което е напълно достатъчно за подобряване структурата на коса, която е изтънена и изтощена от различни козметични разкрасителни интервенции. Онлайн магазин BenePura представя маска за коса с невероятен ефект благодарение на натуралните съставки, които са включени в нея:

коса
 • Конопено масло;
 • Кокосово масло;
 • Етерични масла от лавандула, розмарин, салвия;
 • Арганово масло и други.

С маската за коса от онлайн магазин BenePura ще направите косата си удивително силна и невероятно мека на допир.

Разбира се, че не е достатъчно веднъж седмично да използвате маска за коса с натурален състав. BenePura разчита на природата за да предостави на своите клиенти най-добрата козметика за кося, която имате шанса да поръчате с един клик онлайн. Освен този подхранващ и хидратиращ продукт друг тип козметика, с която искаме да ви запознаем е серума за коса с алое вера и лавандула.

Серумите са дълбоко подхранващи козметични продукти. Тяхната сила е в концентрацията на активните вещества, с които имате шанса да подхраните в дълбочина скалпа и косъма. Предназначението на серума е фокусирано върху:

 • Намаляване на раздразненията на скалпа;
 • Намаляване на риска от поява на пърхот и себорея;
 • Възстановяване на силно изтощената коса;
 • Стимулиране на растежа;
 • Намаляване на накъсването на краищата.

Препоръчително е този вид козметика да се използва за коса, която е суха, накъсва се лесно, чуплива е и няма никаква еластичност. Обикновено третираната с различни изтощаващи косата продукти като боя за коса, перхидрол, уреди за оформяне на различни прически изисква дълбоко подхранване и възстановяване, а за тази цел можете да си поръчате онлайн серума от BenePura с екстракт от смрадлика, алое вера, арганово масло, ароматна лавандула.

За да бъде косата силна и да я оформяте лесно в прическа се нуждаете от висококачествена козметика за коса.