За ВИП облик и на вашата дневна изберете кожена мека мебел от MobilaDalin

Огромна грешка допускат потребители, които са захласнати от естетиката на кожената мека мебел. С тенденцията да платят по-малко, но наистина да притежават изтънчен, но модерно изглеждащ диван все повече клиенти залагат на тенденциите, които са с тапицерия от еко кожа. Когато консултантите в магазина започнат да ви уверяват, че този вариант за дамаска е почти толкова качествен, колкото естествената кожа им задайте въпроса с каква издръжливост и колко като период ще можете да ползвате ежедневно меката мебел, покрита с такава тапицерия. Реално високия клас на еко кожата не означава, че тя е вечна. Статистика показва, че периода на ползване на кожена мека мебел с този вид покритие не е повече от 2-3 години. Тъй като системата на изработка на еко материалите се базира на ПВЦ комбинацията с различни филмове, които до някаква степен подобряват еластичността то всъщност това не означава, че тапицерията подложена на екстремно натоварване от цялото домакинство ще издържи толкова дълго колкото ни се иска.

мебел

Затова акцента днес е не дали да се насладим на лукса да притежаваме кожена мека мебел, а да изберем подходящото покритие. Разбира се, няма спор, че естествената кожа е много издръжлива и на практика вечна. При нея няма да се наблюдава така нареченото „люспене“, което е неизбежно при вариантите ЕКО. Освен това дори протрита или изглеждаща захабена естествената кожа се възстановява лесно и без особена инвестиция. А самия комфорт и усещането, което доставяме на тялото си са безспорно феноменални.

Материала естествена кожа определено пасва на модели дивани, които са по-грандиозни като размер и дизайнерска концепция. Те са луксозно решение ако търсите перфектното обзавеждане за своя хол или пък работен кабинет. Определено друг мотив, който би провокирал желанието ни да си закупим мека мебел от естествена кожа е това, че поддръжката и почистването на тапицерията става в домашни условия без изискване за специални препарати и скъпи машини. Идеята на ползването на такъв вид мека мебел е не просто да акцентирате на лукса в дома си, а да инвестирате в изключително дълготрайно решение, което да ви служи години наред. И при изработка на здрав корпус, използване на перфектни и устойчиви механизми няма как да не останете напълно очаровани от това, което са готови да предложат вариантите мека мебел с кожена тапицерия от Mobila Dalin.

Румънската компания залага на иновативността, високото качество и дизайна, които наистина носят една неповторимост и уникалност във всяко помещение. С меката мебел на Mobila Dalin успявате да се насладите на всеки миг, прекаран в обятията на кожения си диван и то без да се тревожите, че докато децата щуреят около вас ще се повреди лицевата му част.