Подслушватели – шпионските джаджи на новото време

С подобряването на технологиите и шпионските устройства преминаха онези свръх естествени граници, с които наистина успяха да предоставят на клиентите миниатюрни джаджи, които са дискретни, невидими и никой не подозира за тяхното съществуване. Този вид шпионски приспособления винаги са били интересни, тъй като с тяхна помощ се улавят не само звук, но имат възможности за записване видео. А съгласете се, че човек попада в какви ли не ситуации и наистина винаги търси онова, което би му било доста полезно. Когато искате записващия подслушвател да остане незабележим и да извлече търсената информация и доказателства то със сигурност новостите в сектора ще ви помогнат.

Как се промениха подслушвателите

Ако спомените ви преди десет години са за подслушващи мини устройства, които сте гледали само по филмите то днес такива са вече реалност. Не сте изненадани от факта, че има такива с големина на глава на карфица. Толкова миниатюрен подслушвател можете да внедрите буквално навсякъде. А именно промените на тези устройства от преди и сега се фокусират в:

  • Значителното намаляване на размерите им;
  • Възможност за ползване на WiFi мрежи и умни мобилни телефони;
  • Чист звук и картина, които позволяват да си набавите нужната информация.

Да, това са съвременни устройства, които далеч надхвърлят представите ни за шпионските технологии, но когато човек изпита нужда от тях бързо може да открие онзи подслушвател, който да му осигури достъп до съответната информация.

Къде се използват

шпионски устройства

Бизнеса у нас както и самите подслушващи устройства също се промени. Нелоялна конкуренция, некоректен персонал, партньор, който се опитва да ви извади от общия бизнес са често срещани явления. Казват, че по-силните оцеляват, но на практика се оказва, че онези, които са по-информирани и умни могат да постигнат ефекти, с което да си създадат добра среда за работа без недоброжелатели. А как да бъдете сигурни, че хората, с които се обградени ви мамят и лъжат? Лесно е, защото с тези иновативни съвременни подслушватели можете да предотвратите сериозен крах и тежки финансови загуби.

Подслушвателите могат да се използват на най-невероятни места:

  • Часовник, който се намира на място, което се посещава от служители;
  • Настолен часовник или сувенир в кабинета на вашия партньор;
  • Картина;
  • Химикалка;
  • Запалка;
  • Компютърна мишка и т.нат.

Миниатюрните подслушващи устройства могат да се внедрят навсякъде и да останат незабележими за околните. А нали именно такава е идеята – да подслушват реално случващото се и кроящо се зад гърба ви.