Ползите от перманентния грим

Едно от формите, които предоставят дълготрайно козметично разкрасяване е известно под наименованието перманентен грим. Това е вид козметична татуировка, която предоставя на клиентите възможност за сдобиване с дълготраен грим на определени зони по лицето. Едни от най-предпочитаните участъци, които се подобряват с метода перманентен грим са очна линия, вежди, устни. Няма съмнение, че ползите от тази иновативна терапия не са малко и факта, че вече няма да страдате от неудобството на размазания грим е достатъчно основателна причина да се замислите за вземане на решение и подлагане на разкрасяваща процедура. Специалисти обаче алармират, че колкото и много да са ползите от перманентния макиаж от чисто визуална гледна точка то не са малко и негативите от прилагането на метода особено от неопитни козметици.

перманентен грим

Перманентния грим все пак е вид татуировка и неговия ефект е доста дълготраен – от 2 до 5 години в зависимост от типа на кожата и вида на използваните материали. Само при споменаването на термина „татуиране“ следва да сте подготвени за доза дискомфорт. Безспорно нанасянето на пигмента не е толкова надълбоко колкото при вечните татуировки, но въпреки това има доза болка, която ще се наложи да понесете в името на красотата. Помнете, че това е интервенция, която задължително трябва да се приложи от квалифициран експерт. Като се има предвид факта, че се ползват игли, пигмент и всякакви други аксесоари, които придружават процедурата то е определящо да се спазва пълна хигиена в салона за красота. Ако изберете евтина услуга, която да се направи от начинаещ  козметик без намесата на негов ментор то определено бъдете готови нещо да се обърка. Дори елементарно трепване на ръката може да е причина за това очната линия да бъде изкривена и дори пигмент на постъпи в окото и да причини сериозни проблеми.

Професионалното перманентно татуирани си личи от разстояние. Лицето е много по-изразително, а линиите безупречни и симетрични. Би било прекрасно да се събуждате в този вид, да излизате без размазан грим от басейна и да сте винаги в перфектната форма, за която сте мечтали. Именно сериозността и отговорността на перманентния грим като процедура идва от тук, че вместо да изглеждате по този начин са възможни и негативни последици и напълно обратен ефект. Не са малко дамите, които се налага да посетят друг салон, в който да се извършат поправки на перманентния им макиаж, който е направен от аматьор. Имайте предвид, че неспазването на правилата за провеждане на процедурата може да причини сериозни поражения на тъканите. И вместо да разполагате със сочни и плътни устни да се окаже че сте се сдобили с някакво подобие на уста.

Нескопосаната работа трудно се поправя. Но едва ли ще пожелаете да останете почти пет години с тези петна по лицето си, които ще се чудите как ежедневно да прикривате. Затова основния съвет, който можем да ви дадем е задължително преди да се подложите на такава разкрасяваща процедура да вземете предвид квалификацията и опита на козметика. Само така ще си гарантирате безупречни резултати и супер самочувствие за грим изпипан до съвършенство. А лицевите черти в зависимост от това как са оформени имат силата да предадат не само повече изразителност, но също така и да ви подмладят. Ето още една основателна причина да се възползвате от преимуществата на перманентния грим, но в салон с репутация и добри отзиви.

Избегнете неприятните раздразнения, безумния вид от некадърното изпълнение на очна линия, устни и оформяне на вежди и поверете красотата си в ръцете на професионалистите от miglapomigla. Този вид макиаж не е доживотен, но въпреки това е достатъчно дълготраен за да сте максимално педантични към това как ще се отрази на външния ви вид  и здравословно състояние. Затова не правете компромиси, а се доверете на опита и безупречната квалификация.