Важно ли е какви посетителски столове ще изберем за фирмата си

Щом ни се наложи да посетим някоя институция, фирма, банка или друг обект обикновено ни настаняват на така наречените посетителски столове. Никой не се сеща за този артикул, докато не му се наложи да го използва. Дори да трябва да прекара седнал на него кратък период от време със сигурност прави разлика и определя степента на комфорт, която му се предоставя. Това е моментът когато всички разбираме колко е важна тази мебел. Ако сте собственик на фирма и търсите такъв тип обзавеждане – непременно разгледайте сайта на https://www.venus.bg/офис/офис-столове. Тук ви очаква палитра от разнообразни модели изпълнени качествено от най-модерните материали.

Какъв трябва да бъде перфектният посетителски стол

Артикулите на venus се характеризират със своята устойчивост и надеждност. Това все пак е тяхната първа задача – да могат ежедневно да издържат натоварването на което ще бъдат подложени. Гостите, които посещават офиса ви обикновено са с различно телосложение, за това и посетителският стол venus, трябва да е изработен от изключително здрави материали. Моделите, които се предлагат в магазин venus са точно такива – здрава метална основа в съчетание с мека и комфортна седалка и облегалка поддържаща гръбнака в изправена позиция. Висококачествената тапицерия предоставя нужния комфорт и удобство.

Посетителски офис стол

Посетителски офис стол HM1071.01 – Черен от Venus:

  • Хромирана конструкция;
  • Облегалка и седалка тапицирани с PU еко кожа;
  • PU кожата е висококачествена изкуствена кожа с висока износоустойчивост, устойчива на ниски и високи температури, която не се разтяга и не се напуква;
  • Основата е от хромиран метал гарантиращ устойчивост и продължителна експлоатация.

Изградете положително отношение към фирмата си като настанявате своите посетители на комфортни и стилно изглеждаща столове venus. Те ще оценят това. Бихме ви предложили да разгледате всички модели и да подберете тези, които ще подхождат най-много на избраният от вас интериор. Следете в каталога за оферти и намаления, защото ще ви трябват повече бройки.