Vikhelp – професионална ангажираност за смяна на щрангове

И на вас ли ви омръзна да се занимавате с какви ли не битови аварии, ремонти и проблеми? Наистина все повече домакинства предпочитат да възложат тези ангажименти на професионалните екипи от гледна точка на това, ме си спестяват излишни главоболия, нерви и тревоги, а освен това работата ще бъде свършена бързо, компетентно и с нужната гаранция. Именно провокирани от съвременните битови проблеми днес решихме да представим една от фирмите във водопроводния бранш, с които ще си спестите редица разходи, а ремонта по водопроводната инсталация ще бъде извършен професионално и качествено. А ВиК авариите никак не са за подценяване, защото неглижирането им може да се превърне в причина за сериозни ремонти, материални щети и проблеми. Но с наемането на екипа на vikhelp.com ви гарантираме компетентност, коректност и бързо справяне със ситуацията.

Аварии, които не можете да възложите на всеки екип

Vikhelp е от малкото фирми, които извършва ремонти и подмяна по вертикалните и хоризонталните щрангове. Самата водопроводна инсталация е сложна система от елементи, тръби и всякакви други детайли, които изискват да бъдат в безупречно състояние за да функционира правилно  и коректно. Дори най-малкия проблем по кръвоносната система на вик системата са повод за притеснение. Защо не бива да се отлагат ремонтите по щранговете и какво налага бързата на меса на специалисти ни разказва екипа на vikhelp.com в категорията от полезни статии в уеб страницата си. Ако нямате време и бързате да разберете дали съмненията, които имате по отношение на проблеми с щранговете са основателни то в обобщен вид ще ви представим главните и важни неща, които не бива да подценявате:

вик услуги
 • При намаляване на дебита и налягането на водата – задължително потърсете vikhelp;
 • При лошо качество на водата, замътеност, частици ръжда и други – несъмнено имате повод да се притеснявате от възникване на авария по щранговете;
 • Течовете се превръщат в ежедневие. При повечето остарели системи е неизбежно да не се появяват аварии и течове, които да са причина за множество материални щети.

Vikhelp са екипа ат професионалисти, които ще изяснят ситуацията и ще установят от какво именно се нуждае инсталацията ви като работа, поправка и ремонт.

Стъпки при смяната на щранговете в сгради

Споменахме, че смяната на щранговете е от сложните ремонти, които могат да ви се случат. Сами дори да имате желание няма как да проведете ремонтни действия, тъй като тук има специфика, спазване на етапите и стъпките за подмяна на тръбите с оглед на тяхното ефективно бъдещо функциониране. За да сте наясно какво ви очаква от vikhelp.com представят пълна информация за стъпките, съпровождащи смяната на хоризонтални или вертикални щрангове:

 • Задължителен оглед. За да се установи дали проблема е в щранговете се провежда оглед на инсталацията. Това дава ясна представа за бъдещите действия, които водопроводчиците ще предприемат за да извършат качествено поетия ангажимент;
 • Спиране на водоподаването. Извършва се за да не се образуват течове и наводнения;
 • Демонтаж на дефектните щрангове;
 • Почистване на тези, които все още са годни и нямат нужда от подмяна;
 • Поставяне на нови връзки, фитинги, спирателни кранове и други;
 • Монтаж на нови щрангове;
 • Задължително укрепване към стени и тавани;
 • Почистване на ремонтирания участък;
 • Тестване за наличие на пропуски и течове;
 • Поставяне на топлоизолации при рискови участъци;
 • Издаване на гаранции.

Строго се спазват стъпките за ремонт и подмяна на водопроводните щрангове. Това се налага с оглед качество и дългогодишна ефективност и коректно функциониране. За да намалите риска от последващи ремонти не подценявайте по какъвто  ида е повод подбора на квалифициран екип. Няколко пъти акцентирахме върху това, че щранговете са специфични като елементи от ВиК системата и изискват особено внимание и квалифицирана професионална намеса. С vikhelp не просто получавате бързо разрешаване на проблема, а си гарантирате качество и дългогодишно безпроблемно използване на инсталацията.