VIP визия за ценители на безупречния грим

Един от доста разпространените варианти за супер ефективен и дълготраен грим е така наречения перманентен макиаж. Като се има предвид факта, че от пет-шест години дамите буквално са полудели по този разкрасителен метод то несъмнено не е изненадващо, че и доста мъже, които си падат по по-екстравагантната визия също посещават козметичните салони с цел да усъвършенстват своя външен вид. Така, че бихме казали, че перманентния грим е една доста атрактивна процедура за гримиране с дълготраен резултат, който всъщност е изключително подходящ както за жени така и за мъже.

Но в какво се състои тази технология и наистина ли е толкова ефективна, популярна и най вече колко ще ни струва като цена. Всъщност онези от вас, които държат на безупречната си естетична визия никога не биха си позволили да изглеждат небрежно и да използват евтина декоративна козметика. Инвестирането в перманентен грим като цена определено е изгодно, тъй като първо имате максимално дълготраен ефект, второ си спестявате страшно много време за гримиране и на трето място не харчите пари за маркови и скъпи козметични продукти. как ви звучи перманентен грим, за който да не мислите 3,4,5 години? Струва ви се невероятно? Всъщност наистина е така, защото този разкрасяващ метод е наистина едно невероятно средство винаги да сте в безупречен външен вид – с изваяни вежди, сочни плътни устни, подчертан поглед.

плътни устни

Ако потърсите във виртуалното пространство перманентен грим цени то определено ще се изненадате, че има много голяма възможност от избор на козметични салони в страната, които предоставят многообразни цени за извършването на тази иновативна технология. Имайте предвид, че колкото по-изразени са основните контури на лицето то става все по-изразително и красиво. А коя жена не би желала да има неразмазващ се супер грим, да се събужда гримирана и да се приготвя за излизане от дома буквално за секунди. Вече е възможно с една от най-популярните разкрасяващи процедури, а именно перманентното гримиране. А цената? Със сигурност ще ви хареса. Имайки предвид колко пари харчите на годишна база за всякакви водоиздръжливи тушове, червила, грим за подчертаване на окото, такива за оформяне на плътни вежди и всякакви други мейкъп продукти то наистина е много важно да се има предвид, че равносметката по отношение на това каква е цената за перманентния грим  и тази за козметичните продукти показва почти идентични показатели. Например едно качествено червило струва около 25-30 лева и вероятно изразходвате за месец и половина. Но ако инвестирате в перманентен грим за устни и платите цена от 300 лева то си представете, че цели 5 години няма да се налага да купувате от скъпата козметична серия, която бърка доста надълбоко в джоба ви.

Най –често клиентите са склонни да си поръчват перманентен грим за вежди. Не, тук цената не е най-евтина, но просто това е детайла, който отнема твърде много време и енергия. За да декорирате двете си вежди по един и същи начин вероятно използвате шаблони. Но те са тривиални и ако се огледате почти всяка жена ги прилага. Този вид очертани с молив вежди обаче изглеждат като нарисувани и някак не са толкова естетични. Идеята на перманентния грим е да се доближи до естествения вид и да се акцентира на плътността на детайла и правилната му форма.

Цените в различните козметични салони, предлагащи перманентен грим са доста разнообразни. Именно това, че се работи с различна техника, качествени натурални пигменти и козметиците са утвърдени в технологията и са с достатъчно опит, са основателни причини да инвестирате в грим, който наистина си струва платената цена. Равномерна форма, наситени нюанси, близки до естествените и в никакъв случай ненатрапващи се са в основата на това всяка жена да е много по-склонна да плати цената за този идеален и дълготраен грим.