Какъв офис стол ни е нужен, ако искаме красив дизайн и ергономичност

Мебелните производители освен артикули за дома предлагат разнообразни мебели за офис пространството. Много фирми избират да обзаведат стилно и функционално, за да изградят добър имидж и да имат доволни служители. Така стигаме до един от най-важните елементи в този интериор, а именно офис столовете. Те имат главна роля защото служителите работещи на компютър са настанени именно на такива. Моделите са разнообразни и все по осъвременени. Ако се интересувате от това какви са актуалните видове в момента посетете онлайн магазин https://www.venus.bg/офис/офис-столове/. Щом прегледате обстойно различните варианти със сигурност ще си изберете подходящ в зависимост от вашите предпочитания.

Кое отличава президентските офис столове от останалите

Препоръчваме ви именно тези модели, защото са направени от най-качествените материали, придаващи здравина на основата и комфорт при седене. Те впечатляват още от пръв поглед с атрактивния си външен вид. Доста по-големи са като конструкция от останалите и са снабдени с много повече функционални механизми. Инвестицията в подобен продукт си заслужава, защото комфорта който ще ви донесе е от значение за вашето здраве и настроение. Президентските офис столове могат да се регулират в най-различни позиции, изключително прецизно и да бъдат застопорявани така. Включен е релакс механизъм благодарение на който ще има моменти в които да се отпуснете по най-удобния начин. Venus.bg е приготвил за вас следния вариант. Ергономичен президентски стол Bruno с дамаска и подлакътници – Тъмносин:

президентски стол

  • Президентският модел „Bruno“ е изработен от първокласни материали с високо качество;
  • Предлага лумбална опора, позицията и ъгъла на подлакътниците се променя;
  • Височината на седалката и облегалката – може да се регулира така, че да пасне на извивките и размерите тялото ви;
  • Седалката, лицевата част на облегалката и облегалката за глава се произвеждат от висококачествен черен текстил с висока износоустойчивост, здравина и еластичност;
  • Вложеният в изработката на базата (основата) му алуминий пък е гаранция за неговата дългосрочна издръжливост, устойчивост и стабилност.

Подарете си подобна мебел и ще изпитате едно съвсем различно усещане когато сте пред компютъра.

Как да изберем цвят и дизайн

Всеки от нас има различен вкус, а освен това и работните помещения са различни като интериор. За да хармонира вашия нов офис стол с околните предмети ви препоръчваме да следите за стила. Ако той е модерен и неангажиращ, бихте могли да вземете стол в какъвто цвят ви харесва. Има интересни разноцветни тапицерии от текстил и мрежа. В случай, че търсите нещо по-изискано и луксозно тогава трябва да заложите на класическите цветове черно, кафяво или сиво с кожена тапицерия.