Кое прави дървените холни масички предпочитани

Във всекидневната, всеки от нас се отдава на почивка и приятно време със семейството – разговаряйки, гледайки телевизия, а често и посрещайки гости. Мебелировката в тази стая трябва да предразполага към уют и удобство. Ето защо холни маси Венус ви предлагат богато многообразие от различни модели и възможности. Днес ще поговорим по-подробно за дървените модели, тъй като те остават винаги актуални и харесвани от потребителите. Те са практични и функционални, някой от тях и с място за съхранение.

Защо дървените холни маси Венус са винаги актуални

Кръглите модели могат да бъдат поставени във всяка стая, независимо от нейния размер. Разбира се ако предпочетете такъв вариант, който има разтегателен модул, ще стане още по-удобно защото плота при нужда ще увеличи полезната си функция. Често този тип холни маси Венус, притежават практични чекмеджета или рафтове, където спокойно може да се съхраняват дребни вещи и стаята да остава винаги подредена и приветлива. Дизайнерите напоследък съчетават различни материали в този артикул и любими стават холните масички Венус с метална основа и дървен плот. Тази симбиоза между двата материала придава изискан вид на помещението и някакъв по-различен чар. Ако стаята, която мебелирате е малка изберете модел, който се премества лесно и има по-скоро декоративна и помощна функция. Не можем да пропуснем и класическия модел в който холната масичка Венус е с дървени крака, а плота е от закалено стъкло. Стъклото носи лекота и създава усещане за по-светла атмосфера, а дървото топлина.

Холна маса

Холна маса с повдигащ механизъм Stil 921 – Орех от магазин Венус:

  • Оборудвана с разтегателен и повдигащ механизъм;
  • Подходяща за аранжиране на всекидневната;
  • Разполага с две чекмеджета за съхраняване на вещи;
  • За направата ѝ са използвани качествени ПДЧ и МДФ материали.

Потребителите се спират точно на такъв тип модели, заради тяхната многофункционалност и високо качество. Да не пропускаме и това, че направени от материал като дървото се вписват перфектно в много от интериорните стилове.