Кой модел мека мебел ще подхожда на модерната дневна?

Ако искате домът ви да бъде уютен и комфортен, трябва да се погрижите за неговото обзавеждане. Най-правилно е да се насочите към актуалните и модерни мебели, които предлагат множество удобства и екстри подходящи за съвременния човек. Един от най-важните артикули за всяко жилище е меката мебел. Нейният избор трябва да се направи внимателно, защото се използва от цялото семейство и е важно да бъде максимално функционална. Мебели ВЕНУС препоръчват холовите ъгли, защото те са изключително практични и са снабдени с много различни екстри.

С какво се характеризират холовите ъгли?

За да инвестирате в определена мека мебел е от значение да я познавате добре и да оценявате нейните предимства. Холовите ъгли се наложиха като фаворит сред потребителите в последните години, понеже са много удобни и комбинативни. Те могат да бъдат разположени както в голяма всекидневна, така и в по-малка и компактна. Характерно за тях е, че се предлагат в различни размери като при всички присъства комфортната лежанка.

Тази част от конструкцията на дивана ви дава шанс да си почивате по-удобно излегнати, както и да настанявате повече хора. Холовите ъгли мога да имат разтегателен механизъм, голяма ракла под седалките, релакс механизъм или рафтове монтирани в подлакътниците. Всички тези допълнения правят холовия ъгъл удобен за използване. От каталога на Венус може да поръчате. Холен ъгъл Софи – с функция сън и ракла:

диван
  • „Софи“ представлява луксозен холов диван, който бързо и лесно може да превърнете в удобно легло, чрез функцията сън тип издърпващ се подматрак;
  • моделът е съставен от висококачествени зиг-заг пружини, осигуряващи комфорт, мекота и здравина;
  • допълнително удобство към този ъгъл е раклата за съхранение.

Това обзавеждане е подходящо за модерната дневна, в която ще се оформи приятен кът за отдих.

Как да изберем цвета на тапицерията?

Хубаво е, че в момента производителите предлагат богат каталог, от който да изберете дамаска. Тя може да бъде кожена или текстилна, в зависимост от вашето предпочитание. Съветваме ви когато избирате цветове да се ръководите както от вкуса си, така и от преобладаващите нюанси в помещението. Ако се колебаете бихте могли да заложите на универсалните цветове кафяво, бежово, сиво или черно с които няма да сгрешите. По-смелите хора вероятно биха предпочели зелено, синьо, червено или дори жълто. Ако заложите на толкова ярък нюанс трябва да знаете, че меката мебел ще се превърне в своеобразен център, който веднага ще привлича вниманието. Трябва цвета да е такъв който не би ви омръзнал с времето.