Шкаф за баня – кой да изберем

Изключително сме мотивирани да направим интериора в банята по-красив и елегантен. Подредбата и в тази зона може да се окаже наистина много добра, защото идеята ни е да намерим баланс, да синхронизираме елементите и да удвоим пространството по начин, който наистина ни доставя удоволствие. Днес една от тенденциите, с които обичайно предпочитаме да организираме санитарния си кът е именно инвентар от типа на шкаф за баня. Точно тук идва момента, в който всеки почитател на интелигентното декориране на банята осъзнава, че получава мебел, която многократно надхвърля неговите очаквания като удобство и безпрецедентен комфорт.

Шкафовете за баня, които си струва да ползвате

Има разнообразни типове шкафове за баня, но всъщност не е необходимо да купувате всички и да се опитвате да им намерите място в така или иначе тясното пространство. Действително онова, което реално може да се окаже решаващо е идеята за покупката на един максимум два вида, но такива, че наистина да могат да удовлетворят нашите индивидуални потребности.

Стенен PVC шкаф за баня

И така ето ги основните видове шкафове, които мебелните производители препоръчват за една модерна баня:

  • Долен шкаф за мивка

Изключително практична мебел, която може да се окаже невероятно и ефективно решение, с което имате удивителната възможност да направите зоната за миене и къпане много подредена. Правилната комбинация с подходящата мивка дават изискан почерк на съвременната баня;

  • Скрин за баня

На пръв поглед той прилича на обикновен спален скрин, но това, което го отличава е, че е изработен от влагоустойчива дървесина, която реално не позволява на влагата от парата в банята да уврежда самата мебел или съхранените в нея вещи;

  • Колонен шкаф

Още една много интересна алтернатива, която всъщност може да ви спести и пространство, тъй като за да бъде монтирана не е нужно да отделяте част от пода. Тези шкафове се позиционират и монтират директно върху някоя от свободните стени в банята.