Антрето: заявка за красиво начало и още нещо

По антрето посрещат, а изпращат по… антрето! Първото впечатление, което правите с дома си, е важна тема за много собственици на жилища, за които няма по-оправдана инвестиция от тази в името на класния и добре организиран интериор, който ежедневно да ни носи специално усещане. Освен това, той също така трябва да е и модерен прочит на последните модни тенденции при мебелите, както и да отразява нашите персонални предпочитания, свързани с естетиката и не само.

В тази публикация ще поговорим за така необходимите портманта, които са ключов компонент при обособяването на дома като цяло, защото именно неговото начало е заявката, с която ще ни посреща всеки ден… Колкото по-добре обзаведено е антрето, толкова по-приятно ще е за нас усещането, когато преминаваме през входната врата, за да се насладим за пореден път на онова, което ни очаква зад нея.

Портмантото в нашия дом – поредната мебел или красиво начало

Нямате основание да се надявате на съвършено визуално оформление на вашия апартамент, ако сте пропуснали да отделите нужното внимание на една много важна зона – антрето. Без значение дали неговата площ е малка или голяма, дали е тясно и дълго или квадратно, коридорът просто трябва да бъде модерно мебелиран, за да ни улеснява по време на движенията, които правим на влизане и излизане вкъщи.

Не са малко хората, които подценяват значението на портмантото. Определят неговия избор като „второстепенен“, а инвестицията в качествени и луксозно решения – като ненужна. Каква е истината? Ето я и нея:

  • Портмантото е задължително. Прибираме се у дома и нямаме търпение да е насладим на приятни мигове в компанията на красивата обстановка и семейството си. Бързаме да съблечем връхната си дреха, да оставим някъде чантата, както и да събуем обувките си, които е логично и да приберем някъде, така че да не са оставени в коридора на случаен принцип… Ако в антрето няма удобно портманто, нищо от това не би могло да се случи, така че се заемете с неговия избор още сега;
  • Красивият интериор се дължи и на обзавеждането в коридора. Можем да имаме спалня и кухня с уникално оформление, но ако антрето не е със сходна визия, естетическите резултати няма да са каквито ги искаме… Жилищният интериор не може да се разглежда като няколко отделни помещения, които имат автономно значение и присъствие; той е съвкупност от множество елементи, които заедно създават желаната от нас атмосфера, както и красиви резултати за едно ведро утро и приютяващ финал на деня;
  • Искаме ли да постигнем функционалност в дома си, трябва да си купим портманто. И то какво! Стандартните модели не са лош вариант, но не и ако мисленето ви не е „класическо“, а вие искате нещо различно. Колкото по-модерно е обзавеждането на коридора, толкова по-добре ще се чувствате, когато за пореден път прекрачвате прага на входната врата. Помислете върху това и вижте какви предложения има в магазин Лени Стил – подгответе се да бъдете смаяни.

Няма спор, че обзавеждане като портмантата за антрета са изключителни по ред причини… Имате възможност да откриете точно този модел, който се доближава най-много до вашите изисквания за практичност, дизайн и цена. Колкото по-голямо е помещението, толкова по-обемиста мебел ще имате възможност да поставите, което автоматично засилва усещането за удобство в тази зона в жилището.

Какви са възможните варианти

Естествено, че е важно да заложите на портманто, което да е в крак с модните тенденции… Ако не го направите, колко дълго мислите, че ще можете да „понесете“ неговия неугледен вид, или поне не толкова актуален, колкото на вас би ви се искало! От Лени Стил ви призовават да разгледате техния разнообразен продуктов каталог от портмантна, който включва обзавеждане за коридор от най-висок клас, което е качествено, модерно и достъпно на поносими цени. Най-хубавото тепърва предстои!