Бебешки креватчета – няколко вида, доказали своята ефективна приложимост

Ако разнообразието на пазара, предлагащ детски креватчета, кошари и легла ви обърква то явно е настъпил момента да се запознаете детайлно с някои от основните им приоритети. За да бъдете в максимална степен сигурни, че ще осигурите на малкото човече добро и спокойно място за почивка и сън то креватчето наистина заема изключително важна роля при оформлението на уютен и изпълнен с любов интериор. В следващите редове ще ви запознаем с три основни варианта, които намират приложение в зависимост от това какви са конкретните ви очаквания от изпълнението на ангажиментите им.

Преносима кошара

Много от родителите избират този модел креватчета не за друго, а защото наистина техните предимства са много:

преместваема кошара
  • Леки и удобни за преместване;
  • Практични са при чести пътувания;
  • Бюджетен вариант, вариращ между 100 и 200 лева;
  • Могат да се ползват както за спане така и за игри.

Бебешки креватчета тип преместваеми са особено добри като се имат предвид всички тези акценти, които изброихме. Те са идеалния вариант, с който на ниска цена получавате няколко продукта нужни за отглеждане на бебето на супер ниска цена.

По поръчка

Амбициозните родители биха инвестирали страшно много пари в креватче за своето бебе. Специалните претенции по отношение на материали, цветови комбинации, механизми, функции – разбира се, че креватчето трябва да бъде най-прекрасното и удобно решение, в което ще спи тяхното дете. Изискванията при поръчковите креватчета наистина са невероятно много, но пък се оказва, че производителите на такива са в готовност да отговорят и на тези ваши високи претенции.

Дървена кошара

Стабилността и безопасността са от значение. А готово и бюджетно решение за такъв модел се оказват именно дървените кошари. Интересни, функционални, практични – и тук имате възможността да гарантирате на мъничето приятна, уютна и спокойна почивка. Дървените кошари се изработват по високи стандарти и гарантират безопасността, която е от първостепенно значене за всеки родител и неговото дете.