Професионалната подмяна на щранговете – защо е приоритет за домакинствата с ВиК проблеми

Нуждата от подмяна на хоризонтални и вертикални щрангове в старите блокове в София е една от най0търсените услуги в Интернет, споделят за нас маркетинг специалисти. Характерно за този вид ремонт е това, че е достатъчно сложен за да изисква доказана професионална намеса. Щранговете, независимо от кой вид са се приемат за кръвоносната система на една сграда, в която домакинствата получават безпрепятствено вода за своите битови ежедневни нужди. Именно това налага търсенето на екипи, които са утвърдени, опитни и са с доказани умения в сферата на подмяна на щрангове. А в София вероятно си мислите, че не са малко фирмите, предлагащи такива дейности. На прав път сте, наистина тук конкуренцията е голяма. Това обаче, което важно да имате предвид са някои факти и обстоятелства, които са приоритетни за взимане на правилно решение и наемане на точно определен екип. Защо? Ще ви разкажем сега!

Специалистите за смяна на щрангове в София – открийте ги лесно

Щранговете не се виждат. Те са в мазето на жилищните блокове, зад стените и зидовете. Логично е да не сте в състояние да забележите възникнал явен проблем. Но пък има такива, които сигнализират за авария, която е основателна причина за наемане на професионални водопроводчици за подмяна на щрангове София. За какво да следите?:

  • Ниско налягане.

Ако сте по високите етажи на сградата и се опитвате да пуснете водата максимално силно то се оказва, че трудно пълните чаша вода. Водата не тече, а буквално капе, което е повод за притеснение. Причините за това се дължат на теч, при който се губи налягането нужно за изкачването на водата по етажите;

смяна на щрангове
  • Негодна за консумиране вода.

Ако от крана тече кална, ръждива и мътна вода ви препоръчваме да не я ползвате дори за измиване. Микроорганизмите, които си плуват спокойно тук могат да причинят доста неприятности на здравословното ви състояние. Причините са в течовете както  и амортизирането на щранговете, които задължително следва да се подменят в кратък срок;

  • Необслужвана инсталация над 10 години. За София и факта, че жилищните сгради са населени до максимален предел е наистина безобразно толкова дълго време да не е извършвана профилактика на системата от щрангове. Това би било причина за възникване на аварии, поява на течове както и много лошо състояние на водата, която консумирате.

Хидро Старт София алармира за тези потенциални проблеми и факта, че за тяхното разрешаване наистина се нуждаете от квалифицирани и опитни водопроводчици.

Важно ли е качеството на услугата

Подмяната на щранговете  е вид ВиК услуга, която несъмнено е свързана с разходи за домакинствата от София. всъщност се оказва, че именно това е причината да се отлага във времето не само профилактиката, но и ремонта както и смяната на дефектните тръби. Естествен ход от това безхаберие обаче са редица материални щети и аварии. Така, че ето ви повод и основателна причина да ангажирате водопроводчици, които да се справят бързо и качествено с повредите и във вашия блок. Има строги правила, по които се превеждат ремонтните мероприятия. Те включват задължително:

  • Оценка на състоянието на ВиК инсталацията и щранговете. За целта се използва апаратура за да се установят рисковете и авариите в системата;
  • Демонтаж на повредените и амортизирани тръби;
  • Почистване;
  • Монтаж на нови щрангове;
  • Укрепване;
  • Поставяне на тръбна изолация;
  • Тестване.

За да бъде един ремонт на щрангове наречен качествен не е важно само да наемете водопроводчици. Специалистите трябва да са с доказан опит, да имат познания и да работят с висококачествени материали. Освен това не бива да се подценяват и гаранциите както за труда така и за материалите, тъй като от това зависи колко дълго във времето няма да се налага отново да попадате в същата ситуация. Избора е ясен – Хидро Старт София е вашето качествено решение при подмяна на щрангове. При нужда се свържете с екипа при първа възможност.