Mr.Clean за безупречната чистота и домашния комфорт

Чистотата у дома не е даденост. За да я усещаме навсякъде около себе си, трябва да полагаме ежедневни грижи в името на свежестта, комфорта и уюта на нашето жилище. В разгара на динамичното ежедневие, на повечето от нас им е изключително трудно да открият адаптивно и ефективно решение, на което напълно да разчитат при извършването на обичайните домакински услуги. Професионалните фирми за почистване на домове се явяват оптималния вариант, който винаги „сработва“, а ние на свой ред се чувстваме облекчени по отношение на ангажиментите, свързани с поддръжката на дома.

В кои случаи е подходящо да наемем специализирана почистваща фирма

Почистване на офиси
офис почистване

Не е необходимо да имаме някакъв специален повод, за да се възползваме от услугите на професионална фирма за почистване на домове. Можем да направим това и когато просто ни е дошло до гуша от ежедневното боравене с прахосмукачката или досадното бърсане на прах, което сякаш няма край. Още сега сложете точката на всички тези отегчителни занимания и се възползвайте от фирма за почистване софия Мистър Клийн. Дайте си почивка и заявете някоя от следните услуги (а защо не и всичките):

 • Пране на матраци;
 • Пране на мека мебел;
 • Миене на прозорци;
 • Дълбоко почистване на килими;
 • Пране на автотапицерия;
 • Офис почистване и др.

Днес е възможно да се наслаждавате на безупречна чистота, където и да се намирате, като за целта трябва просто да се обадите на фирма Мистър Клийн или да изпратите своето запитване. Направете ежедневието си по-приятно от всякога и оставете на специалистите да се заемат с отстраняването на всякакви по вид замърсявания. А Вие на свой ред се отдайте на заслужена почивка или на забавни моменти с приятели. Мистър Клийн ще се погрижи за останалото.

Защо професионалното почистване е по-добро

Пране на килими
пране на мокет

Всеки от нас познава дома си в детайли. Това ни позволява да се грижим за него по възможно най-добрия начин и без да изпитваме кой знае какви спънки в хода да почистващите занимания. Но времето… Времето в повечето случаи не ни стига, за да отметнем всяка една от задачите в списъка. Това ни изнервя и кара да се чувстваме недотам организирани, че да успеем с лекота да се „преборим“ с неприятната мръсотия, която наднича от всеки ъгъл.

Като добавим и неефективността на голяма част от използваните от нас почистващи препарати (не всеки може да си позволи професионални такива), се оказва, че е в пъти по-добре да изберем екип от специалисти, наместо да си блъскаме главата в търсене на метод, който да премахне онова досадно петно на килима!

Изберете фирма за почистване на домове Mr.Clean в град София и решете проблемите с хигиената от раз. Предимствата за Вас ще бъдат многобройни:

 • По-дълготрайни резултати;
 • По-малко време, прекарано в досадно чистене;
 • Отлично техническо изпълнение и гарантирана свежест;
 • Бързина, гъвкавост и супер обслужване;
 • Възможност за съставянето на индивидуален план, който да кореспондира с конкретните Ви нужди;
 • Достъпни цени.

Прибирате се у дома, а там всичко блести от чистота. Благодарите на всички Висши сили, че нямате задължения, свързано с повишаване хигиената у дома, и се отдавате единствено и само на релаксация. Според Вас струва ли си да опитате професионалните почистващи услуги?

Колко често да го извършваме

Пране на матраци
освежаване на матрак

Веднъж седмично е общоприетата норма при специализираното почистване на домове. Но ако става дума за офиси или търговски площи, тази времева рамка би могла да претърпи и промени. В случая е много важно да насочите поглед към конкретните потребности на имота, също както и да прецените човекопотока, който всъщност е и основния източник на замърсявания. Фирма Mr.Clean ще Ви консултира по всеки един въпрос, свързан с желанието Ви да обитавате офис или дом, в които свежестта и комфортът са на преден план. Вече има как да го постигнете и без да инвестирате цялата си енергия за целта.