Защо е важно да имаме качествена холна маса

Интериорът на всекидневната трябва да бъде достатъчно практичен и най-вече красив. В тази зона прекарваме доста от свободното си време, каним гости, почиваме си, забавляваме се като гледаме телевизия. Всичко което ни заобикаля, трябва да бъде функционално и стилно. Наред с по-големите мебели, които задължително присъстват е важно да открием и модерна холна масичка. VENUS.BG ви предлагат онлайн разнообразни варианти. Те са различни като размер, начин на изработка, стил и цветове. Това разбира се е предпоставка, че всеки потребител ще намери правилния модел за своето жилище.

Какви са главните особености на съвременните холни маси

Преди време можехме да избираме само между няколко модела от тази така интересна декоративна мебел. В момента производителите се надпреварват, кой да ни зарадва с по-атрактивен вариант. Силно впечатление прави, че при изработката на моделите се използват два или повече материала. Така холните масички могат лесно да намерят своето място в интериора, без значение дали той е модерен или традиционен.

Някои от тях притежават ниши и чекмеджета за съхранение на дребни неща. Много полезна опция, когато трябва бързо да разтребим плота. Помислено е и за хората обичащи да си хапват пред телевизора. Те ще харесат холните маси с повдигащ механизъм и тези в класическа правоъгълна форма. Venus.bg предлага на вниманието ви един от новите си артикули. Модел DIANA INTRO, МДФ, стъкло, 100/60/45 см. – Дъб сонома:

масичка

  • „DIANA INTRO“ – стилна мебел за дневна с два плота от закалено стъкло;
  • горен плот – чисто стъкло, долен с матирано;
  • Базата е от МДФ със свързващи хромирани  елементи.

Красива и практична холна маса, върху чиито плот могат да се сервират почерпки и да се поставят различни други предмети и декорации. Елегантната визия я прави подходяща за повечето домове.

Как да съчетаем отделните мебели

Ще се съгласите, че каквато и мебел да изберем за дневната, тя трябва да е в синхрон с останалите неща. Диванът и холната масичка задължително стоят заедно и поради тази причина между тях трябва да има пълно сходство. Това означава, че стилът им е важно да си подхожда както и размерът. Изключение се прави, ако обичаме по-изчистения декор и сме взели помощни модели, които по принцип са по-минималистични и не отнемат прекалено много място.

В класическия случай се ръководете от размера на дивана и неговата форма, за да изберете правоъгълна, кръгла, елипсовидна или нестандартна холна масичка. За целта може да разгледате актуалните модели онлайн и да зарадвате семейството си с нещо ново и удобно.