Venum – спортна екипировка от най-висок качествен стандарт

продуктите с марката Venum са добре познати на боксьори от професионалните лиги и аматьорските клубове. Когато говорим за бокс, бойни изкуства и техните разновидности няма как да пропуснем подготовката и екипировката, от която спортистите се нуждаят. Именно френския бранд Venum е този, който преди около 15 години успява да стъпи на пазара и да разчупи представите за удобство и безопасност, която се търси от водещи треньори и спортисти. Идеята не просто да се търси някакъв безупречен стил и иновативност, а да се насочи внимание към проектиране и изработка на изделия, с които се цели обезопасяване, интуитивност, атрактивност по време на мач.

шорти

А какво виждаме на ринга? Боксьор с ръкавици, предпазна каска, шорти. Независимо от това, че на пръв поглед тази екипировка изглежда доста оскъдна то наистина не е без значение нейния подбор спрямо приоритетите и изискванията на ползвателите ѝ. Ако се загледате по-обстойно и направите анализ на облеклото и оборудването на боксьорите то това, което ще забележите е, че освен атрактивно, те изглеждат и достатъчно добре защитени. С венум шорти спортистите получават нужната им свобода за да се движат, а както знаете движението е особено приоритетно особено когато се касае за бойните изкуства и в частност бокса  и разновидностите му. Именно поради това от френската марка разработват невероятно ефективни варианти, които да прикриват доста успешно предпазните елементи, които обхващат таза, а същевременно с това да са максимално удобни и предоставящи свобода при смяна на позициите при ударите.

Шортите на венум се изработват от материи, които са еластични, не спарват и са изключително практични за използване при тренировки и двубой на ринга. Те са атрактивни, защото и самия спорт предполага излизането на ринга да предвещава невероятен спектакъл за зрителите. Така, че ги основните причини треньори и спортисти да избират висококачествените продукти и екипировка с марката Venum. Франк Дюпуи е създател на едноименния бранд, който през годините успя да се наложи и да си спечели доверието на редица спортни клубове и световни федерации по бойни спортове. Днес френската марка наистина е сред първите на почетната стълбичка, която предлага на пазара удивителен дизайн на шорти, боксови ръкавици, облекла, аксесоари и всякакви пособия, които да дадат самочувствие и увереност на спортистите. Разбира се, че е определящо да се ползват качествена екипировка не само по време на изява, но и докато се тренира, защото действително това налага един нов модел на поведение, който да изгради индивидуална концепция и иновативност в образа на съответния спортист. А венум е сред достъпните брандове и това дава шанс дори на аматьори и хоби почитатели на бокса да си купят шорти  и други аксесоари, от които се нуждаят за практиката си.