Как да открием идеалния спален комплект

Щом настъпи моментът да променяме обзавеждането в спалнята сме изправени пред два варианта. Единият е да преценим какви мебели са ни необходими и да ги търсим един по един, като се стараем да ги съчетаем естетично и функционално. Вторият и по-предпочитан начин е да се доверим на готовите спални комплекти, които се предлагат онлайн в каталога на https://www.venus.bg/спални/спални-комплекти. Те са комбинирани от производителя и със сигурност ще ни предложат комфорт и стил от които имаме нужда именно в това помещение. Препоръчително е да сме внимателни когато декорираме стаята за сън, защото от нея се очаква да ни предложи уют и немалка доза практичност.

Какво трябва да включва готовият комплект за спалня

В интернет магазина ще намерите не само различни стилове мебели, но и множество варианти и комбинации на готовите комплекти. Помислено е за различните нужди на семействата. Хората, които разполагат с голяма спалня могат да поръчат и пълен комплект който съдържа – легло, голям гардероб, скрин и нощни шкафчета. Ако вие не сте от тях не трябва да се притеснявате, тъй като има и модели на модулен принцип при които може да вземете само легло с нощни шкафчета или легло, скрин и нощни шкафчета. Комбинациите са различни, което е огромно улеснение за клиента. Място за съхранение на дрехи и вещи винаги ще се намери, понеже леглата имат или повдигащ амортисьор, за да използвате подматрачното пространство или допълнителни чекмеджета в основата. Venus.bg препоръчват един от новите си модели. Модулно спално обзавеждане IDENTO 160/200, MDF – бял:

спално обзавеждане

  • Комплект „IDENTO“ – комбинира елементи от колекция мебели, модулна серия „IDENTO“;
  • Легло подходящо за еднолицев или двулицев матрак с р-ри: 160/200 см., като за двулицевия е нужно закупуването на подматрачна рамка;
  • Гардероб с три врати, огледало, две чекмеджета и две вратички в основата;
  • Две нощни шкафчета с по едно чекмедже и ниша;
  • Скрин с две врати, четири чекмеджета и огледало.

Елегантен мебелен комплект, който е в модерен бял цвят. Той внася светлина в стаята. По този начин големите и обемни артикули не изглеждат тромаво, а обстановката е стилна и функционална.

Какви са предимствата на мебелите направени от MDF и ПДЧ

Когато избираме големи и важни мебели за жилището държим те да бъдат качествено изработени от здрави и устойчиви във времето материали. В момента голяма част от артикулите се правят от MDF и ПДЧ плоскости, които имат много добри показатели за ефективност. Достатъчно плътни са, предлагат и необходимата надеждност. В същото време се обработват лесно и могат да се предложат в най-различни цветови нюанси. Заложете на подобни артикули, за да имате едно съвременно и практично обзавеждане.