Кога е правилният момент да променим интериора на спалнята?

Съвременното мебелно производство ни представя огромно разнообразие от хубави и качествени артикули. Ако вече усещате, че обзавеждането във вашата спалня не ви предлага нужния комфорт, за да си почивате, е време да го смените. Разгледай тук разнообразните спални комплекти, които най-бързо ще оформят елегантен интериор. Мебелите се произвеждат в една продуктова гама което е чудесно, защото финалният завършек ще бъде изключително професионален. Актуалното обзавеждане ви гарантира качествена изработка и устойчивост във времето. Това са може би най-важните критерии търсени от всеки потребител.

Защо сега да изберем модерен спален комплект?

Не отлагайте покупката на ново обзавеждане за спалнята, защото тук прекарвате доста от времето си. Стаята не е само зона, в която спите но и такава в която съхранявате дрехите и вещите си и прекарвате свободно време. Ако сте избрали хубави мебели, ще се чувствате много по-приятно и почивката ви ще бъде наистина ефективна. Разгледайте новите спални комплекти в каталога на магазин Венус и научете повече за техните характеристики и удобства.

Тези мебели са разработени с цел всеки потребител да получи възможно най-много комфорт и спокойно да съхранява личните си вещи. Ще споменем повдигащия амортисьорен механизъм на леглата, защото той ви дава достъп до голяма ракла отдолу. Чекмеджетата и шкафовете от друга страна притежават механизми за безшумно отваряне и затваряне. Всички тези дребни детайли правят спалните комплекти толкова предпочитани днес. Ще ви дадем малко подробности за следния модел – Спален комплект с матрак 160/200 см – Комфорт – Графит/Суров Дъб/Кашмир:

мебели за спалня
  • луксозен спален комплект „Комфорт“ е практично предложение за обзавеждането на Вашата спалня;
  • включва легло с матрак, повдигащ амортисьорен механизъм, осигуряващ достъп до подматрачното пространство;
  • две нощни шкафчета и двукрилен гардероб с плъзгащи врати;
  • спалнята има тапицирана табла с вградено LED осветление;
  • гардеробът е с две врати и удобно вътрешно разпределение – лост и рафтове.

Модерен и практична спален комплект, чиито дизайн привлича с красивите си и стилни линии.

Какви са причините да заложим на гардероб с плъзгащи врати?

Съвременните мебели промениха много своя външен вид и функционалности. Все по-често потребителите предпочитат гардеробите с плъзгащи врати пред класическите. Те осигуряват удобството да спестите място в помещението и то да изглежда много по-елегантно и луксозно. Върху плъзгащите врати често са монтирани големи огледала. Те са важни именно в спалнята. Тази обемна мебел визуално става по обрана и не така тромава. Цената на тези красиви изделия не е по-различна от тази на класическите. Това ви дава шанс да се сдобиете с модерно и практично обзавеждане, без да отделяте по-голям бюджет за покупката.