Кои са акцентите, които да вземете предвид при покупка на изкустена елха?

Покупката на изкуствена елха за предстоящите празници е напълно логична, тъй като е разумно решение, което ще ви осигури коледно дръвче и за следващи коледни празници. Но въпросът, който ще анализираме днес не е свързан с това дали си струва да се инвестира в такъв вид украса, а как. Често клиенти виждат дадена възможност и заради ниската цена я избират. Но се оказва не толкова рентабилно и ефективно решението, тъй като модела се оказва не достатъчно адаптивен към интериорните ви условия, а качеството е недобро. Предложенията за изкуственa елхa – https://movi.bg в този сайт са гарантирани като здравина, безопасност и перспективно използване. А на какво да наблегнете при избиране на даден модел ще споделим сега.

Предимства от използване на изкуствено коледно дръвче

Не е тайна, че дори заклети почитатели на естествените коледни дръвчета преминават към използване на изкуствени елхи. Причините за това са много, но това, от което се ръководят потребителите разбира се са множеството предимства на тези продукти за декорация.

Внимание заслужват следните положителни качества, които са характерни за изкуствените елхи:

 • Много ниска цена;
 • Използване години наред;
 • Лесно се съхраняват;
 • Не замърсяват;
 • Екологични са, тъй като са използвани рециклирани материали за изработката им;
 • Транспортират се в лесно в компактни чанти.

Реално това са тип коледна украса, която си струва да имате. Така винаги ще сте подготвени да посрещнете коледните празници и няма да се налага да обикаляте магазините за естествени коледни дръвчета. Да не говорим, че и цената при двата варианта се характеризира със съществени разлики.

Ако искате да се разумни и да харчите парите си отговорно сега имате на разположение потенциала да изберете такава украса, която ще ви служи до тогава докато самите вие решите.

Ръководство за правилен подбор на изуствено дръвче

изкуствена елха

Толкова много възможности ви очакват на сайта MOVI.BG. А това до голяма степен би ви затруднило, тъй като навярно всички елхи ще ви допаднат като визия и цени. Но що се отнася до правилния подход, който е добре да приложите за да инвестирате в идеалната си струва да се запознаете с краткото ръководство, което сме подготвили.

Определящо за удовлетворението ви от направената инвестиция са следните особености на изкуствените елхи:

 • Височина. За помещения със стандартна височина от 220 до 250 см максимума е елха до 180 см. Това ще ви позволи да я украсите на спокойствие;
 • Ширина. Още един фактор, който е важно да вземете под внимание, тъй като в зависимост от това колко кичести са клонките ще можете да разположите елхата в желаната зона;
 • Цвят. За разлика от естествените коледни дръвчета тук клиентите могат избират измежду зелени, бели, червени, напръскани със сняг и всякакви други варианти, които да внесат повече топлина и уют през празничните дни;
 • Материали. Ако не искате елхата да събира домашен прах обърнете внимание н антистатичните модели, чиито материали отблъскват фините прашинки;
 • Цена. Въпреки, че повечето са символични е добре да си определете бюджет, в който да се вместите. Така имате на фокус оферта, която няма да окаже негативни последици върху разходите ви за Коледа.

Можете да акцентирате също така на теглото, стабилността на изкуствената елха както и на какъв клас негоримост отговаря. Това са детайли, които имат пряко отношение върху безопасната ѝ експлоатация.

Онлайн избор – спестете време и пари

MOVI.BG е търговски обект, позициониран в онлайн пространството. Това позволява на клиентите да могат да си осигурят не само отлични продукти, но и перфектни условия за пазаруване. Що се отнася до това кои са основанията да изберете изкуствена елха с един клик то е очевидно, че:

 • Няма да изгубите време;
 • Магазина работи денонощно;
 • Можете да сравнявате лесно различните модели;
 • Цените са много ниски.

Има защо да се фокусирате върху онлайн покупката на коледна украса, защото сега от онлайн магазина привличат вниманието на клиентите с неустоими оферти.