Защо е важно да имаме добър ключар под ръка

Колкото и внимателни да бъдем, винаги в даден момент настъпва ситуация, в която нещо ни разсейва и губим ключа си от входната врата. В подобен момент спешно се нуждаем от авариен денонощен SOS ключар. Нека все пак да видим при кои случаи това най-често се случва и какво да предприемем?

През какъв период от време човек губи ключ

Нашата практика в SOS Locksmith ключар показва, че хората най-често губят ключа за входната си врата при следните случаи:

  • умора – когато човек е уморен е много разсеян и вероятността от загуба е много голяма;
  • употреба на алкохол – опияняващите напитки не позволяват на човек добре да се концентрира, което е предпоставка за загуба;
  • в градския транспорт – там, където хората са много близо един до друг, вероятността за кражби се увеличават;
  • спортуване – в случай на активни физически упражнения или тичане, ако не оставим настрана ключа от входната си врата, вероятността да го загубим се увеличава.

Ако разделим хората на по-разсеяни и по-концентрирани в действията си, то със сигурност първите по-често губят ключа си и това може да се каже, че се случва доста често. Вторите от друга страна рядко се сблъскват с подобни ситуации, но те като цяло са и по-предвидливи, така че предварително са се подсигурили с втори или трети дубликат.

Какво трябва да предприемем като действие

Поради голямото разнообразие на бравите и патронниците е трудно да се даде единен и правилен отговор. Друг е въпросът, че този проблем е по-лесно и по-евтино да се предотврати отколкото да се реши. Ако сте сред разсеяните хора, то ние от SOS ключар Ви съветваме да си извадите поне още два дубликата и единия да го оставите в съседите, а другия на място, където можете по всяко време да посещавате. Така ако ситуацията се случи през деня ще вземете дубликата от съседите, ако обаче е късно вечерта, то от другото място ще си решите проблема.

Ако ситуацията вече се е случила и се нуждаете от съдействие, позвънете на авариен или денонощен SOS ключар, ако е късно вечерта. Колегите ще Ви осигурят професионални услуги и бързо ще отстранят неизправността.

Защо е важно да се сетим веднага за добър ключар

В момент, когато разберем, че не можем да отключим вратата, ни обзема кратка паника и си казваме “Ами сега какво ще правя”? За радост, вече има SOS ключар, който за минути ще пристигне на място и ще отстрани проблема. Важно е обаче да се обърнем към добър специалист, който наистина разбира от работата си и бързо ще се справи със ситуацията без да нанесе големи поражения на вратата и касата.

Предимство ли е той да е денонощен и авариен – съвети от Soslocksmith

Човек по всяко време може да изпадне в ситуация, когато не може да си влезе в жилището. Ето защо 24/7 SOS ключарят е за предпочитане и винаги е добре да съществува. Ние от Soslocksmith предлагаме денонощни услуги в София, така че можете да ни се доверите.