Красиви и здрави със задължително извършване на алергенни тестове – доверете се на Мирабел

Методите за установяване на алергични алергии са многобройни. Не всички обаче са ефективни в случай, че трябва да се установи наличието на такава при бебета, малки деца или хора, при които се оказват неефективни стандартните. Съвременната дерматология представя по-иновативни, безболезнени и улавящи голяма на брой алергии, при които определено се постигат много добри резултати. днес ще представим на вниманието ви такъв лесен и подфодящ за всякакви възрастови групи тест за алергии, който можете да приложите в клиника по естетична дерматология Бургас.

Пач тест за алергии – какво представлява

Диагностицирането на определен алерген изисква сериозни изследвания. В случай, че се налагат спешни интервенции с прилагане на антибиотици и друг вид анастезии е нормално да се търси по-бърз и по-лесен начин за установяването на непоносимост на организма към даден медикамент. Точно тук Пач тестове за алергии Бургас, които се предлагат в Мирабел могат да отговорят на вашите въпроси ш да установят реалната диагностика към алергия.

С помощта на пач тестовете се провокират алергените и по този начин се установява тяхното наличие. Много добри и лесни за употреба са тези пач ленти.  Те представляват лесни за поставяне лепенки върху кожата, които съдържат различни алерегенни камерки. Предимството на тези лепенки е в това, че се ограничават до малък участък от кожата. Вслучай на положителна реакция на кожата на пациента се наблюдава съответното дерматологично изменение само там където камерката е имала пряк достъп с кожата.

Вградени в самозалепваща се лента тези камерки дават на лекарите много ясна оценка за типа на алергените, които трябва да бъдат взети под внимание. Те са добри, тъй като могат да се прилагат и при много малки деца и обхваща много голям процент от алергени, които могат да бъдат:

тестове за алергии
 • Към битова химия;
 • Към козметика;
 • Към антибиотици;
 • Съставки в храни и напитки;
 • Оцветители;
 • Консерванти и много други.

Ца да бъде оптимално ефективен и точен резултат от пач теста за алергии е необходимо той да остане на кожата около 48 часа. От Мирабел Бургас предлагат на своите пациенти изследване за голям обем алергени именно с помощта на пач лепенки.

Естетични процедури и тестове за алергии

Много дами, които се подлагат на интервенции по разкрасяване както разбира се, всякакъв тип дерматологични лечения знаят, че всяка утвърдена клиника предлага на вниманието на пациентите си тестове за алергии. Всеки проблем и тип кожа са различни и могат да причинят доста сериозни последици за здравето. А за да бъде ефекта наистина такъв какъвто желаят няма как да не се подходи професионално и отговорно спрямо наличието на тестове.  Клиника за естетична и клинична дерматология Мирабел Бургас предлага на своите клиенти дълъг списък от естетични и лечебни терапии, които са изцяло съобразени с наличието на алергии към определена козметика, апаратна процедура и други медикаментозни терапии.

Сред най-търсените процедури в естетичен център – https://www.dermamirabel.com/ са:

 • Лазерно лечение на гъбички по ноктите;
 • Криотерапия;
 • Лазерен лифтинг;
 • Лечение на разширени вени;
 • Премахване на татуировки;
 • Дълбоко почистване на кожата с химичен пилинг и много други.

Професионализъм на много високо ниво, независимо от това дали се подлагате на естетична интервенция или се нуждаете от дерматологично лечение. С екипа на д-р Недялко Драголов в естетичния център Мирабел можете да бъдете за своето здраве, защото тук ще се погрижат за вас с нужното внимание.

Искате да подобрите своята увереност и добро самочувствие и търсите център за професионални естетични процедури? Решението ви очаква в Мирабел Бургас. Можете да си запишете час онлайн още днес за да получите експертна дерматологична оценка за това коя от предлаганите услуги би дала оптимални резултати за вашата кожа.