Защо да изберем многофункционален кухненски диван за интериора?

Пред не малко семейства стои въпросът как да изберат подходящо обзавеждане, тъй като апартаментът им не е достатъчно голям. Производителите на мебели са се погрижили да конструират такива, които ще ви помогнат да се чувствате по-комфортно и ще направят малката жилищна площ максимално функционална. Диван за кухня https://www.venus.bg/ е чудесна възможност, която няма да отнеме много от финансите ви и предлага редица екстри. Това е ъглова мека мебел, позната от миналото, която днес отново е на мода.

Какви са преимуществата на съвременните дивани за кухня?

Ще спестите много от пространството в жилището си, ако замените част от столовете около масата с качествен диван за кухня. Тази мебел се отличава със здравата си и стабилна конструкция и това че е специално изработена да се ползва в зоната за хранене. Това означава, че височината е подходяща за класическите трапезни маси, а тапицерията не задържа петна, приятна е на допир и е високо устойчива. Всички характеристики правят дивана за кухня толкова специален и предпочитан от потребителите.

Това е изключително комплексна мебел, която ще заеме своето място в стаята и ще позволи спокойно да преминавате без да пречи. Производителят дава възможност да изберете монтажът дали да бъде ляв или десен в зависимост от характеристиките на стаята.

Ъгълът за кухня е снабден с механизъм за разтягане и се превръща бързо и лесно в легло. Под седалките ще намерите и голяма ракла за подредба на багаж. Може да използвате функцията сън, за да си почивате на спокойствие да посрещате гости, които ще нощуват или дори това да бъде основното ви легло. Разгледайте едно от предложенията на Venus.bg. Ъглов диван за кухня Далия с функция сън и 2 бр. Ракли:

  • „Далия“ е функционален кухненски ъгъл, състоящ се от 3 части;
  • благодарение на неговата функция сън, чрез издърпване на подматрак – може да трансформирате дивана в удобно легло за сън;
  • кухненският ъгъл е снабден с две ракли под седалките за съхранение на багаж;
  • седалките и облегалките са изработени от еластичен дунапрен;
  • моделът е окомплектован с две декоративни възглавнички 35/35 см. Без цип.

Качествено изработена ъглова мебел, която ще направи домът ви по уютен и функционален.

Да изберем ли ъглов диван за кухнята от електронен магазин?

Все повече клиенти избират да пазаруват дистанционно, защото това е по-удобно и имат на разположение много по-голям избор. Онлайн търговците представят на едно място най-новите и актуални модели от различни производители. Спокойно може да поръчате в избран от вас момент, без да се съобразявате с работното време на магазина. Цените са напълно разумни и всеки клиент ще може да си позволи покупката на тази мебел.