Защо да подменим кухненското обзавеждане на време с ново и модерно

Ако искате да декорирате кухнята си красиво с модерни и достъпни като цена мебели е най-добре да се спрете на готовите комплекти или на модулното обзавеждане. Това мебелиране основно се състои от висящи шкафове, работен плот, долни шкафове и разбира се шкафове за мивка http://www.venus.bg/кухни. Нищо не бива да се пропуска, тъй като на първо място в кухнята е функционалността. В помещението се приготвя храната, съхраняват се както продукти така и различни домакински принадлежности, закусваме, пием сутрешното си кафе и в общи линии през целия ден някой от семейството се намира в кухнята. Ето защо тя трябва да бъде обзаведена максимално удобно.

Какви са предимствата на модерното кухненско обзавеждане

Щом е настъпил моментът да преминем към интериора в зоната за готвене, трябва добре да се запознаем с характеристиките на съвременните мебели. Може да изберете готов комплект съставен от производителя като разнообразието от стилове, цветове и дизайни ще ви изненада приятно. Налични са всякакви конфигурации от висящи и долни шкафове, както и такива за мивка, които също са от значение за комфорта докато почиствате и миете. Във втория случай имате шанс сами да направите концепция за обзавеждане от различни по размер и функция модули. Не пропускайте и работния плот както и подходящ термогръб. Магазин Venus.bg препоръчва няколко от новите си модели:

долен шкаф за мивка

  • Долен кухненски шкаф за мивка Гланц MDF 800 – 80 см с две вратички, подходящ за поставяне на вградена или бордова мивка;
  • Горен шкаф Гланц MDF 80 Р – 80 см – Горен шкаф Гланц MDF 80 Р – с ниша, две вратички и рафт;
  • Долен модул Ванеса B68 за мивка – рокфорд лайт/дъб карбон – 60 см;
  • Долен модул за бордова мивка Елинор В3 МДФ – 80 см.

Разнообразието от модули е добра възможност да обновите интериора и да го направите с по съвременна визия.

Защо формата на монтаж на мебелите е от значение

Важен момент от решението какви мебели ще изберете е и начина по който те ще бъдат поставени в пространството. Обърнете внимание на архитектурните особености които ви предлага вашата кухня. Имате възможност да избирате между – линейна форма, ъглова, п-образна, островна или двуредова. Всяка от тях има своите положителни характеристики за които е добре да помислите предварително. Постарайте се така да организирате шкафовете, включително този за мивката, за да ви бъде достатъчно удобно и да достигате до нещата бързо и лесно. Хубаво е да предвидите достатъчно голям работен плот и разбира се да вградите електроуредите.