Матраци Magniflex – иновация и гарантирано качество

Италианският бранд – матраци Magniflex, е добре познат не само в България, но и по цял свят. С времето те са доказали своя професионализъм, като непрекъснато осъвършенстват моделите си и предлагат на потребителя сто процентово качество и страхотни цени. Фирмата е известна с това, че залага изцяло на непружинните модели матраци и всички те са двулицеви. В техните продукти винаги са заложени най-висококачествени материали. Днес, ще ви запознаем с една много малка част от най-предпочитаните модели на матраци Magniflex

1. Двулицев матрак Silvercare

Двулицев матрак Silvercare е несъмнено един от най-харесваните модели на популярния италиански производител. Матракът е изработен от Elioform Soft – специална пяна с отворени микроклетки или т.нар „дишаща структура“. Благодарение на този материал, се постига отлична проветривост на матрака и не позволява появата на влага или вредни микроорганизми. В матрак Silvercare, производителят е добавил с слой от 2 см мемори пяна, която прецизно следва извивките на тялото и създава меко и релаксиращо усещане. Визията на модела се завършва от луксозен калъф със сребърни нишки, които са популярни със своето антиалергично действие. Гаранцията на матрак Silvercare е 25 години. 


2. Двулицев матрак Relano Neo

Матрак Relano Neo е страхотен избор за потребителите, които предпочитат твърди модели матраци. Матракът предлага ортопедична опора и напълно правилна позиция на цялото тяло. В матрак Relano Neo е вложена високоеластична Elioform пяна, която осигурява изключително добра циркулация на въздуха.  Едната страна на модела е по-мека, тъй като има добавени меки влакна в дамаската. Гаранция – 25 години. 

3. Двулицев матрак Incanto Gel

Противоположно на матрак Relano Neno, двулицев матрак Incanto Gel е мек модел.  В сърцевината му е разположена Eliosoft пяна, която създава анатомична подкрепа на тялото, спомагайки на мускулите да се отпуснат. В текстила на модела е разположена Memory Foam HD пяна, която придава още по-меко и приятно усещане. Отличителна черта на матрак Incanto Gel е вложената Gel пяна с охлаждащ ефект – страхотно решение за летните топлите вечери.  Гаранцията на модела, отново е впечатляваща – 25 години.

4. Матрак Arte

Този модел отново е изработен от Elioform пяна (високоеластична пяна). Предлага на спящия цялостна опора на тялото и спомага за премахването на неприятни болки и схващания. Моделът разполага с външен и вътрешен калъф, като външния е с добавена мемори пяна. Моделът отново е с дългосрочна гаранция – 25 години.

     Независимо кой модел на матраци Magniflex ще изберете, качеството и добрият сън е гарантиран. Всички матраци и възглавници на познатия производител, може да разгледате в онлайн магазин за матраци и обзавеждане за спалня Mattro.net. Направете още сега вашия избор  и се възползвайте от безплатна доставка в цялата страна.