Изгодно ли е да поръчаме мебелен спален комплект?

Нормално е обзавеждането което използвате да остарее и да се амортизира с времето. Дизайнът на помещенията също би трябвало да се обновява през известен период, затова и ви предлагаме да помислите за нови мебели в спалнята. В момента се предлагат много изгодно готови комплекти, които включват всички нужни артикули, за да се чувствате комфортно. Научи повече подробности за техните характеристики в сайта на магазин Венус. Подобно обзавеждане ще ви гарантира прекрасната визия на стаята и удобството да подреждате вещите си в подходящите мебели.

Защо спалните комплекти станаха популярни?

Инвестицията в такъв вид комбинации си заслужава, защото е много по-изгодно да купите мебелите наведнъж, отколкото да ги поръчвате поотделно. Така ще сте сигурни в техния добър синхрон, тъй като са произведени в една продуктова серия. Може да научите повече за различните дизайни и конфигурации в сайта на търговеца. Дизайнът, който ще постигнете поръчвайки подобно обзавеждане е изключително професионален и функционален.

Потребителите предпочитат спалните комплекти, когато научат повече за различните елементи, които включват. С покупката получавате легло, гардероб, нощни шкафчета и скрин. Комбинациите могат да бъдат и по-различни, ако разгледате каталога ще научите повече за разнообразните варианти. Независимо че инвестицията не е голяма, мебелите са качествено изработени от устойчиви и здрави материали. Снабдени са с допълнителни екстри като плъзгащи врати, плавно затварящи се чекмеджета, лед осветление и други. Научете повече подробности за един от новите модели в сайта на Венус. Спален комплект Кармен – 160/200 см, Черно шагре/Мрамор:

  • „Кармен“ е елегантен спален комплект, съставен от легло за матрак 160/200 см;
  • снабдено с тапицирана табла и амортисьорен повдигащ механизъм, предоставящ достъп до подматрачното пространство за съхранение;
  • две нощни шкафчета с чекмедже и рафтче;
  • гардероб с две плъзгащи врати, огледало, два лоста за закачалки и рафтове;
  • спалният комплект се изработва от висококачествено ПДЧ 18 мм с избор на цвят.

Елегантен и стилен дизайн, подходящ за помещението, в което си почивате. Визията на спалият комплект е важна, за да се чувствате комфортно и уютно в стаята. Научете повече и за да останалите модели в сайта.

Да изберем ли гардеробна система с плъзгащи врати?

Модерните мебели добиха по-голяма популярност заради удобствата, които предлагат и своята функционалност. Гардеробите с плъзгащи врати са харесвани от потребителите, защото спестяват от пространството в помещението и изглеждат изключително елегантно. Независимо че артикулът е обемен, системата му за затваряне го прави да изглежда по компактен и удобен. Научете повече за различните модели с включени огледала и механизми за плавно отваряне и затваряне.