Защо моделът на секцията е от значение за удобството в стаята?

Обзавеждането, което избирате за дома си, непременно трябва да бъде съобразено с вашия стил на живот и начина, по който ще го използвате. Красотата и елегантността на мебелите също играе роля за комфорта, но основното е практичността и капацитета за съхранение. Разгледай предложенията на Мебели Венусза модерни секции. Тези мебели ще направят дома ви наистина функционален и добре организиран. Всички вещи ще бъдат изрядно подредени и обстановката ще изглежда естетично и елегантно.

Какво трябва да знаем за съвременните модели секции?

Преди години тези мебели изглеждаха доста тромаво и заемаха голяма част от капацитета на дневната. С времето дизайнерите поработиха върху тяхната визия и в момента артикулите са изключително комплексни, раздвижени и практични. Разгледайте предложенията на търговците и научете подробности за техните характеристики. Не е загубена основната функция за съхранение, като отново при голяма част от моделите присъстват гардеробчета, обемни шкафове и чекмеджета. Красивата и съвременна визия е постигната чрез прибавянето на модерен тв шкаф, етажерки, витрини със стъклени вратички и други. Разгледайте предложенията онлайн и се запознайте с актуалните оферти. Много предпочитани са модулните секции, поради свободата която дават при монтаж.

Те са съставени от различни елементи, които лесно може да инсталирате в конфигурация, която ви харесва и е съобразена със свободното пространство в стаята. Разгледайте предложенията и се насочете към вариант отговарящ на вашите нужди. Моделът може да има по-големи модули за подредба на багаж или да е изключително минималистичен и олекотен. Важно е стаята да изглежда красиво и да не е претрупана с прекалено обемни и неподходящи мебели. Разгледайте предложенията в магазин Венус и съобразете размерите на избраната секция с капацитета на дневната. Един от новите модели е – Обзавеждане за дневна SANTES 2 – Златен дъб крафт / Антрацит:

  • комплект за хол и дневна „SANTES 2“ – комбинира елементи от колекция мебели, модулна серия „SANTES“;
  • секцията е съставена е от шкаф-етажерка с чекмедже, нисък витринен шкаф;
  • ТВ шкаф с две вратички и ниша с рафт;
  • скрин с две врати, три чекмеджета и рафтове;
  • холна маса и полица за стена.

Пълно обзавеждане за дневната, с което ще промените визията на жилището си и ще си създадете редица удобства. Разгледайте предложенията онлайн и си подарете нов и оригинален интериор.

Как да съчетаем секцията с обстановката в дневната?

Когато купувате нови мебели обърнете внимание на цветовите нюанси и дизайна. Препоръчваме ви да се съобразите с цветовете, в които са боядисани стените, тоналността на завесите и килимите както и тази на дивана. Ако преобладаващата гама е светла, то и секцията трябва да бъде в подобен цвят. Повечето хора залагат на естествената дървесина в различните ѝ конфигурации. Разгледайте предложенията и поръчайте онлайн.