Охраняем паркинг от Park and Travel – потопете се напълно в красотата на пътешествията…

Паркирането в големите градове винаги е било проблем. Доста често се оказва, че намирането на свободно място, където да оставим колата си, е невъзможно. Понякога обикаляме с часове улиците на населеното ни място, но свободно парко място така и не се появява… Губим ценно време, а наред с това започваме и да се изнервяме. Чудим се какво да направим, за да прекратим това неприятно приключение, като накрая сме съгласни и на платен паркинг, само и само да се приберем у дома!

Безплатен Трансфер
паркинг

А само си представете какво би се случило, ако например гоните полет, за който в никакъв случай не бива да закъснявате… В този случай организацията Ви трябва да е перфектна, за да не Ви се налага да разрешавате трудно и сложни ситуации. Като например такива, свързани с намирането на удобен паркинг близо до терминал 2. В този случай трябва да действате експедитивно, за да стигнете навреме до летището. Прекаленото разтакаване тук е строго забранено, защото когато става дума за пътуване по въздух, всичко се случва в определени часове и минути, които в никакъв случай не трябва да прахосвате  ненужно. Ако направите това, не само че пътуването Ви ще е напрегнато и претупано, ами дори съществува риск за Вас да изпуснете полета си! На някои от нас често им се налага да ходят в командировки извън страната. Те са свързани с бизнес срещи, на които задължително трябва да отидете, като дори и една малка грешка от Ваша страна би могла да осуети предстоящото служебно пътуване, като това неминуемо ще рефлектира на имиджа на фирмата, за която работите…

Затова отрано се погрижете за надеждно парко място за Вашата кола, ориентирайки се най-вече към Park and Travel. С това място ще успеете да резервирате денонощно охраняем паркинг само за броени минути, без това да Ви отнема от ценното време. Автомобилът Ви ще бъде на сигурно място по време на цялото Ви отсъствие от страната, а когато отново се завърнете на родна земя, ще го намерите в непокътнат вид. Наред с това ще можете да се възползвате и от удобен трансфер на Вас и багажа Ви директно до Терминал 2. По този начин ще сте спокойни, че дори и полетът Ви да е в малките часове на нощта, няма да го изпуснете, поради лоша организация и ненавременно придвижване до терминалите. Още сега вижте какви точно услуги се предлагат в Park and Travel, резервирайки онази, от която най-много се нуждаете. Имайте предвид, че с паркинга близо до терминал 2 от Park and Travel ще можете да задържите ключовете и документите на колата при себе си, което е още един голям плюс за Вас и спътниците Ви (ако има такива). Няма да се тревожите, че те могат да бъдат изгубени, или пък трудно намерени в последствие. Както оставите колата си, така и ще я намерите. Всичко ще бъде перфектно организирано, а Вие ще се чувствате спокойни за предстоящото пътуване. Защото с Park and Travel то ще протече повече от приятно!

Пътуването със самолет е наистина много приятно. С негова помощ ще стигнете до избраната от Вас дестинация за изключително кратко време, а не както с автобус или кола – след дълги часове. Но за да стигнете изобщо до самолета, ще трябва да помислите и за резервирането на паркинг близо до терминал 2, в противен случай няма да успеете напълно да се насладите на предимствата от това да използвате авиолиниите… Обадете се още сега на Park and Travel, или просто посетете онлайн адреса им. Попълнете Вашето заявление за денонощно охраняем паркинг и се потопете в красотата на пътешествията. Без значение дали става дума за служебно пътуване, или за семейната Ви почивка, и двете могат да протекат перфектно, без да се натъквате на каквито и да е неприятни ситуации. Особено на такива, свързани с намирането на свободно парко място!