Лесни насоки за избор на секция, която ще направи интериора феноменален

През 21 век обзавеждането на дома ни премина границите на всякаква креативност и вдъхновение. Разчупването на тривиалните стереотипи, които години наред ни бяха налагани даде криле на проектанти и производители, които успяват да ни представят невероятни форми, материали, аранжировки, тотално преобразяващи помещенията в които работим и живеем. Днес ще отправим поглед към три основни насоки в избора на секция, които биха вдъхнали живот на скучната и еднотипна гостна стая.

Раздвижете интериора с нестандартен модел секция

Секциите, приличащи на гардероби са тотална отживелица. Ако търсите различното и преобразяващото облика на хола ви то забравете за такива модели секции. Вариантите, които предлагат днес производителите и търговците няма как да не ви вдъхновят, тъй като моделите са изпълнени с динамика, представляват креативна композиция, вдъхваща живот в стаята. А под нестандартни секции разбирайте:

холна секция
  • Модели с възможност за адаптивен монтаж т.е. пасващ дори на помещения с неправилни форми;
  • Комбинация от няколко вида материал (лакобел, матирани и гланцирани повърхности, метални елементи);
  • Шкафове без вратички или още известни като отворени кутии (те ще създадат особен чар и уникално излъчване);
  • Елиминирайте стандартните дръжки и обков. Колкото по-малко видими механизми, толкова по-добре.

Ярките цветове при секциите не са на мода

Отминаха и онези тенденции, в които се комбинираха черно с червено, черно с бяло и всякакви комбинации, които натоварват сетивата ни. Ако искате да създадете приятна и особено уютна установка изберете неутрални и топли тонове, които действат релаксиращо и успокояващо. Секции Арена доказват, че има защо техните клиенти да се множат. Моделите секции, които откриваме в категорията мебели за гостната стая представят елегантна палитра от нюанси, които буквално се сливат със самите нас.

Секцията – неразделна част от хола

Освен ефектна, адаптивна и приета от сетивата на обитателите на дома една мебел задължително трябва да бъде добре комбинирана с цялостния стил на стаята. В търсене на разкош, елегантност, стил е важно да помислим и за това как секцията ще бъде приета от другите детайли, които сме разположили в хола си. Нужно е картината, която създаваме да изглежда като рисувана от един художник, а не като аматьорско изпълнение на начинаещ интериорен дизайнер.