За предимствата на еднолицевите матраци

Едни от най – подценяваните спални продукти са матраци еднолицеви. Да, те се амортизират по-бързо от двулицевите, но пък това не е повод за тревога и явно пренебрежение. Днес ще ви запознаем с някои от добрите показатели на двулицевите матраци както и с техните качествени характеристики, тъй като действително е оказва, че именно непознаването на продукта е причина за подобно отношение и липса на реална оценка.

Еднолицевите матраци – защо не бива да ги подценявате

Те са изключително разумен избор особено ако бюджета, който сте заложили за нов матрак е една идея по- ограничен. Но не цената тук е водещ аргумент да ги изберете, защото има и други основателни причини да се фокусирате върху матраци, които могат да гарантират пълноценната ви почивка и оптимално удобство.

Еднолицев матрак

Срещаме се с експертите по мебелна търговия Мебели Арена. Те споделят с нас, че действително по-голям е процента на продажбите за двулицеви матраци. Както вече споделихме с професионалната им подкрепа ще ви запознаем с особеностите и предимствата на еднолицевите, тъй като действително с тях се оказва, че няма да допуснете грешка.

Сред основните качества на еднолицевите матраци са:

  • Комплексно решение, които осигурява не само мекота, но и стабилност, тъй като матраците разполагат със стабилна подматрачна рамка;
  • Изключително здрави и съобразени с нуждите на съвременните клиенти;
  • Изработват се по утвърдени европейски стандарти за качество и износоустойчивост;
  • Предпочитани са заради цената си, която е почти двойно по-ниска от тази на моделите с две лица;
  • Приоритетни продукти са, тъй като се предлагат в различни размери – за детски легла, единични легла, двойни.

Когато се избира еднолицев матрак е важно да обърнете внимание на типа на подматрачната рамка. Има такива, които са цели както и други, които са тип ламелни. При ламелните имате повече предимства, тъй като си гарантирате проветривост и свежест на матрака. Изберете качеството и се доверете на Мебели Арена, където ви очакват най-добри цени.