Иновативни отоплителни идеи от Viessmann

Инвестирането в отоплителен уред е важно решение за всяко домакинство. Отоплителните системи, които се предлагат на пазара са доста многообразни, което всъщност е предпоставка повечето клиенти да търсят оптималната възможност за получаване на професионални насоки от специалисти по отношение на това кои уреди биха били оптимално ефективен вариант за нуждите на имота съобразно характеристиките и особеностите. Основен фактор аз подбора на уреди за отопление обаче се оказва производителя, който не просто означава бранд, който е утвърден на пазара, а на практика гаранция за качество и дългогодишно ползване. Днес ще се съсредоточим именно към марка, която не се нуждае от излишна реклама, а освен това името само по себе си показва утвърденост, качество и потенциал за дългогодишна експлоатация. Viessmann – газови котли и термопомпи са на фокус и предстои да ви срещнем с малко подробности около тези два отоплителни елемента, на които можете да се доверите.

Viessmann Group – лидер при производството на системи за отопление

Повече от сто години на пазара са една от причините днес да надникнем в предлаганите от немската компания продукти. Вискоефективността на системите е водещ приоритет за домакинствата, които търсят онова решение, с което да си гарантират повече комфорт у дома и ниски разходи през зимните месеци. А действително цените на електрическата енергия са доста екстремни и непрекъснато увеличаващи се, което показва че е напълно логично да търсим като платци онова идеално решение, което да намали сметките, които така тягостно ни притискат всеки месец през зимния период.

котел

А продуктовата гама на Viessmann е обещаваща. Имайки предвид това, че сред водещите на пазара икономични уреди се нареждат именно котлите на газ и термопомпите то има защо от немската компания да се съсредоточават към разработки и иновации именно в този сектор. Все по-икономични, високоефективни и рентабилни решения откриваме при Viessmann, което е причина да се фокусираме към някои от основните приоритети на предлаганите модели котли на газ и термопомпи.

За жилищни или обществени сгради от Viessmann а в готовност да предоставят на вашето внимание уреди с мощност от 2 до 2200 kW, което би осигурило на дома или бизнес сграда оптимална отоплителна мощ, уют, комфорт и то на много  ниска цена. Именно поради това днес ви предлагаме да се запознаете детайлно с иновациите при газовите котли както и термопомпите като едно от доказаните високоефективни и икономични решения.

При газовите котли Viessmann акцентите са фокусирани върху:

  • Кондензна технология, която е невероятно икономична и екологична;
  • Използване на вградени топлообменници от неръждаема стомана, които гарантират оптимално дълъг срок на експлоатация;
  • До 98 % ефективност, която осигурява търсената топлина, комфорт и благоприятна среда;
  • Възможност за използване на котлите както за битови нужди така и за обществени сгради с по-голяма квадратура;
  • Лесна поддържка и коректно свързване с всякакъв вид отоплителни инсталации;
  • Газовите котли са достъпни като решения, а разхода на гориво е напълно контролирано от автоматизирани програматри.

Има защо да възложите отоплението на газовите котли Viessmann. Те са перфектния избор както за малки така и за по-големи помещения, а освен това са в състояние да предоставят и неограничено количество топла вода.

Термопомпите са следващата възможност, която би била приоритетна според вашите жилищни потребности. От Viessmann предлагат на вниманието ви уреди, които използват неизчерпаеми енергийни източници като вода, въздух и топлина от земните недра. Мощни иновативни решения, с които разполагате с ефективност, икономичен разход на електроенергия и с редукция на сметките за отопление с над 70 %.

Всичко това звучи обещаващо, тъй като действително е особено важно домакинствата да могат да разчитат на уреди, които се отличават с добри технически показатели, здравина, качество, минимални ангажименти за поддръжка. Заложете на сигурните и проверени решения за отопление, защото с термопомпите и газовите котли от Viessmann получавате повече отколкото очаквате.