Ратанов диван – за да е по-удобни и приятно в градината

Правилото за избиране на нови градински мебели е в това те да са устойчиви на влага. Точно в това е причината все повече модели да се изработват от изкуствен ратан. Много клиенти го оприличават на пвц ленти, които са оплетени така, че да осигурят удобство и приятна визия на съответната метална конструкция. И факта, че са издръжливи на повишено ниво на влажност ги прави и най-предпочитани като екстериорни решения, с които се обзавеждат зони на открито – около басейни, веранди, балкони и други. А този тип мебели могат да бъдат доста разнообразни – ратанови дивани, фотьойли, масички и други. В зависимост от разполагаемото пространство можете да си изберете онази мебел, която да ви достави удоволствие, комфорт и екстериорен уют.

Диванче от ратан – за да бъде по-удобно в двора

За да има повече доволни от новите ратанови мебели е необходимо да заложите на такива, които са максимално отговорни към вашите нужди и потребности. Диваните са много добра алтернатива, тъй като събират на седалката двама, трима или повече души. Освен това са перфектните решения, ако решите да поспите на открито или да се насладите на хубаво четиво под топлите слънчеви лъчи.

Ратанов диван Аризона - тройка

Ратановите дивани са алтернатива за оборудване на всякакви видове открити площи. Те са подходящи за:

  • Зоната около басейна;
  • Задния двор;
  • За веранда;
  • За просторни балкони и тераси.

Наред с откритите площи много от клиентите споделят, че избират такива градински мебели и за зимната си цветна градина, в чиито обятия се наслаждават на спокойствието и тишината както и на прекрасната зеленина, която ги заобикаля.

Да си изберете добър ратанов диван не е трудно. Не са малко виртуалните платформи, които предлагат интересни варианти както за модели двойка така и тройка. Диванчетата са снабдени с меки възглавници, които се грижат за да бъде много по-приятен  удобен престоя в тях. Заповядайте в магазин Мебели Арена и си изберете ратанова мебел на отлична цена.