Кои инвестиции са най-сигурни и не крият риск за парите ви

Все по-голям интерес се наблюдава към така наречените луксозни имоти. На практика става въпрос не само за жилища, но и за бизнес офиси, ресторанти, кафенета, салони за красота, СПА и релакс зони. Един от най-големите приоритети на такъв вид собственост е това, че е ликвидна т.е. във всеки момент, в който се нуждаете от така нареченото „освобождаване на свежи пари“ реално разполагате с такава алтернатива. Galardo.bg е френска агенция за луксозни недвижими имоти, която от 2007 година е на българския пазар. Днес ще ви разкажем за удобството и удовлетворението, което можете да получите от услуга, която не само ще открие за вас идеалния имот, но и ще ви помогне в продажбата на ваша собственост.

Видове дейности, предоставени като услуга от Galardo.bg

Успеха на една сделка е в това да клиентите да бъдат не само доволни, но да си гарантират инвестиция, която е напълно оправдана. Луксозния имот по презумпция се приема като недвижимост, която „държи цена“ т.е. настъпи ли момент за продажба то вие винаги ще бъдете на печалба, тъй като цените на такива сгради не намаляват, а напротив увеличават се. Galardo Real Estate е агенция, която представя четири типа услуги:

Фризьорски салон в търговски център

Дейността на агенцията се разделя на четири основни звена:

  • Покупко-продажба на разнообразни търговски площи, заведения за хранене, апартаменти, къщи, парцели и други;
  • Отдаване под наем на гореописаните имоти;
  • Управление на луксозна собственост и целогодишна грижа за стопанисването на общи части, поддръжка и ремонти при необходимост. Представителство на собственици с един или няколко имота;
  • Инвестиране в различен тип недвижимо имущество.

Кои са причините компанията да развива успешно бизнеса си у нас

Факт е, че у нас има много богати хора, които разполагат с огромен паричен ресурс. За да бъдат управлявани успешно парите това на практика означава те да бъдат извън банките. Става въпрос за един много специфичен термин, който се използва във финансовите среди, а именно говори се за „завъртане на парите“.

Инвестирането в луксозни имоти се дефинира като оптимално правилна инвестиция, при която няма риск от загуби. Правилното управление от професионален екип на всеки ваш имот не само, че винаги ще държи по-висока от заплатената цена, но и ще носи добра доходност в далеч по-високи стойности, които бихте получили като лихва или дивидент от банкова институция.

Разчитайки на професионализма на Galardo.bg разполагате с много добра възможност да инвестирате свободните си пари в луксозни недвижими имоти, които да ви носят висок процент доходност, без риск.