Защо да изберем съвременен ъглов диван

Щом се наложи да избираме нови мебели за дома си започваме да разглеждаме различни списания и каталози в които да открием идеи как да подредим. Напоследък все повече се забелязва тенденция в холното пространство да се поставят ъглови дивани. Те са изключително удобни и може би заимствани от кухненските мебели. Всеки е виждал компактния кухненски ъгъл, колко перфектно оползотворява пространството. Същото важи и за неговия по-голям и луксозен събрат в хола. Разгледайте всички предложения в магазин Venus.bg и открийте сред тях перфектния за вашия дом.

Защо са важни материалите от които е изработен  модела

Когато инвестираме в ъглов диван за хола, искаме той да бъде максимално здрав и устойчив във времето. Това е артикул, който се използва от всички в дома ежедневно, като много често и от гостите ни. Ето защо качествената изработка оказва сериозно влияние на експлоатацията. Добрите ъглови дивани се открояват с това, че са направени с основа от естествена дървесина подсилена с метал. Това ги прави наистина здраве във времето и устойчиви на всякакъв вид натоварвания. Съвременните модели за хол са снабдени и с разтегателен механизъм, който благодарение на перфектно изработените ъглови дивани, ще ви служи дълго, дори да бъде използван ежедневно. В конструкцията се използват още и дървесни плоскости MDF и ПДЧ, които с времето доказаха, че като характеристики се доближават много до естествената дървесина. Пълнежа може да бъде от пружини и пенополиуретан за по-голяма мекота и удобство. От своя страна това което ни докосва от най-външната страна е тапицерията, а тя може да бъде избрана от вас. Всички тези компоненти изграждат перфектния ъглов диван за хола.

Как да изберем точния модел

След като се запознаете с всички модели предлагани в каталога на Venus.bg трябва да откриете точния за вас. Специалистите препоръчват да се ориентирате към по-универсални варианти като визия и тапицерия, за да си подхождат в случай, че промените интериора в дома си. Освен това тази мебел ще се използва дълги години и трябва да не губи от своята актуалност. Погледнете примерен модел за хол, който може да ви попадне. Холен ъгъл Ася – с лежанка:

"Мебели Венус  ъглови дивани"

  • Предоставя необходимото ниво на комфорт за една пълноценна почивка;
  • Моделът със седалки от дунапрен и вата, а облегалките са от силиконов пух и млян дунапрен;
  • За изработката на корпуса на дивана са използвани висококачествени материали: масивна дървесина и ПДЧ.

Днес различните модели предлагат много функционалности, които ще ви помогнат да имаме едно по-спокойно и комфортно ежедневие. Изберете модерен диван за дома си и се насладете на неговите предимства.