Рокерските тениски – къде ви очакват многообразие и добри цени

Богат избор от рок и метъл продукти се предлагат в Интернет пространството. Интересът към този вид стоки всъщност не е само от запалени почитатели на твърдата музика. Не са малко и онези, които избират платформите като вариант за да изберат нестандартен и интересен подарък на свои близки и приятели, тъй като тук откриват аксесоари, облекла и други, които наистина са изключително ексцентрични и приемани с усмивка. За жалост добри тениски и други видове универсални подаръци от този стил трудно се намират във физическите магазини. Дори и да откриете то определено няма да можете да се възползвате от високото качество, а просто ще имате един имитиращ продукт. Рокерски тениски както и всякакви други шалчета, мото атрибути и аксесоари, мешки и други атрактивни аксесоари ви препоръчваме да избирате от магазини, които са специализирани в търговията с рок и метъл стоки.

Как да изберете тениска

Като един от най-търсените продукти в рокерските и метъл магазини днес ще ви представим малко насоки за това на какво да обърнете внимание при избор на рокерска тениска. Прави впечатление, че тук се акцентира на тъмните цветове – черно, тъмно синьо, тъмно сиво като това е част от модната тенденция. Всъщност идеята е да си изберете такава тениска, която реално е не просто с щампа на групата, на която сте фен, а качествен продукт, който дълго време да можете да ползвате.

метъл тениска

Ето на какво да акцентирате при избор на рокерска тениска:

  • Щампата да е винилова, което реално няма да позволи нейното лющене като тип хартиените;
  • Тениската да бъде от висококачествен памук с добра еластичност;
  • Да са описани подробности по отношение на пране – температура и вид на препарат;
  • Цвета на тениската да не остава следи от боя по кожата;
  • Материята да е тествана за алергични реакции.

Тъй като тениските пряко докосват кожата е важно да се обърне внимание на двете последни точки, защото е доста неприятно продукта да остава петна от боя по кожата и да предизвиква раздразнения.

Колко ще ви струва добра рокерска тениска

Качествените рокерски тениски не са скъпи. Ако една стандартна тениска струва около 15 лева, но не е нищо впечатляващо като кройка и щампа то добрата в рокерски стил е около 18-20 лева. Струва си да изберете качествен продукт, тъй като цената е приемлива, а по отношение на любимия ви рок стил винаги ще можете да изразите своите предпочитания към някоя от популярните групи, които обичате да слушате. В онлайн магазин hard.bg ви очаква интересна колекция от рокерски и метъл тениски на разумни цени.