Роля на синбиотиците и ползи за здравето

Може би не знаете, но стомаха ви се обитава от милиарди бактерии. Едни от тях са патогени, които предизвикват сериозни заболявания, но други са полезни и имат главна задача за поддържане на добро здраве. Няма как да не сте чували за ползите от пробиотиците. Това са именно тези полезни микроорганизми, благодарение на които храносмилателната система работи правилно. Усвояването на хранителните вещества допринася за това всяка клетка да получи необходимата за съществуването си енергия. Затова не е без значение с какво се храним и как поддържаме баланса в стомашния тракт. Но не винаги храната се оказва достатъчна за постигането на тази хармония. Често поради различни причини бива нарушено количеството на полезните бактерии, а това води до диарии, разстройства, стомашен дискомфорт.

Как се поддържа чревния баланс?

Пробиотичните бактерии обикновено се набавя от храната, която консумираме. Такива полезни храни са киселото мляко, кефира, киселото зеле, някои морски деликатеси, ферментирали деликатеси. Дори и да се стремите да хапвате по-често такива може да се окаже, че баланса е нарушен, което изисква да се вземат бързи мерки за подобряване и нормализиране количеството на полезните микроорганизми в червата.

Хранителните добавки, които се предлагат в аптеките са изключително полезни като ефикасно решение за набавяне на благоприятни щамове пробиотици. Не е за пренебрегване това да имате винаги под ръка такива, които да използвате при нарушена чревна флора, дискомфорт и диария.

Този вид хранителни добавки са широкоспектърни и наистина могат да ви гарантират благоприятно справяне с нарушенията в червата. Едни от препоръчваните са Флора 7 синбиотик. Използваме друг термин, който идва да покаже, че освен полезни пробиотични бактерии продукта съдържа и фибри. Те от своя страна са особено решаващи за това набора от микроорганизми да достигнат живи до червата. Често под въздействието на стомашните сокове и киселини пробиотиците загиват по време на транспорта си. Затова е доста по-приемлив вариант да се заложи на синбиотик, който:

  • Комплексно решава проблемите в стомаха;
  • Гарантира, че полезните бактерии ще достигнат в оптимални количества до крайната си точка;
  • Предоставят отличен баланс ;
  • Продукта е значително по-приемлив за поддържане на здравето.

Добре е преди да изберете съответното пробиотично решение да се запознаете с това, което се предлага в търговската мрежа.

За по-удобен и лесен прием

флора 7 синбиотик - аптека феникс

Анализа на продуктите е определящ от гледна точка на това, че можете да разчитате на избор, който е напълно адекватен на вашите нужди. По отношение на перспективи, от които бихте могли да се възползвате в аптеките се предлагат пробиотици под формата на:

  • Таблетки;
  • Разтворими сашета;
  • Капки;
  • Спрей;
  • Флакон и други.

Целта е да изберете подходящата за прием форма, която не само да не ви затруднява предвид ситуацията, но и да е лесно и бързо усвояема от организма.

Продукта синбиотик Флора 7 се предлага във флакони, които са за директна употреба. Няма нужда да разтваряте ли да имате нужда от вода, която да ви помогне за прием на таблетки и други.

Ползи

За ефективно исигурно функциониране на храносмилателната система има защо да изберете комплексно решение каквото е именно синбиотик Флора 7. Продукта на АбоФарма се предлага в онлайн аптека Феникс на изключително разумна цена. Когато искате да нормализирате функцията на храносмилателната система не се колебайте да се възползвате именно от флаконите, тъй като те са лесни за транспортиране и приемане независимо от това къде се намирате.

Друга важна причина да имате под ръка синбиотика е, че е подходящ за цялото семейство. Препоръчва се както за деца от 6 месеца така и за възрастни. Съдържа основни благоприятни за стомаха щамове, които подържат оптимален баланс на червата.

Изберете микс от живи бактерии за стабилен имунитет и здрав стомах.