Как да забавляваме децата с плюшени играчки

Най-малките разбират света по различен начин. Те умеят да се радват на дребните неща и не се нуждаят от материални придобивки, за да се чувстват щастливи. За тях са важни приятните преживявания и любовта на мама и татко, която може да бъде засвидетелствана по многобройни начини. Онлайн магазин Amek-toys.com ще Ви подкрепи във всяко начинание, свързано със сърдечни изненади за любими хора. Нека този път бъде плюшено и интересно. 

Игра “Познай животното”

Старайте се да обръщате специално внимание на малкото дете, защото за него е от жизненоважно значение да знае, че родителите му го обичат безусловно. Играйте с малчугана колкото се може по-често, вдигайки градуса на забавление. Отделяйте много време на своите деца и опитайте играта “Познай животното”, за която са нужни герои от плюш и желание да се потопите в дълбините на горския свят. Играта може да се играе по различни начини:

  • Ако детето е все още малко, подредете пред него различни по вид плюшени играчки-животни и го оставете да ги познае;
  • Скрийте някои от животните и попитайте хлапето кои са липсващите;
  • В случай, че плюшените играчките издават звуци, можете да отгатвате за кои животни са присъщи.

Разгърнете фантазията си и нека тя Ви напътства по време на игра. 

Игра “Модно шоу”

Момиченцата обожават да играят с кукли, облечени в красиви рокли, които могат и да се сменят. Така те се пренасят в приказния свят на дворци, принцове и принцеси, където всичко е магическо и съвършено. Често пъти си организират “Модно шоу” с помощта на пластмасовите играчки, като същата игра може да се проведе и с помощта на плюшените животни на Амек Тойс, които се кипрят в забавни и дори смешни тоалети, достойни за модните подиуми.

В детските игри няма строги правила. Най-малките са онези, които решават по какъв точно начин да се забавляват, също както и кои плюшени играчки да бъдат включени в следващото занимателно приключение. Amek Toys ще Ви покаже, че граници наистина не съществуват.

Игра “Криеницата на играчките”

Децата обожават да играят на криеница. Когато в миналото е нямало таблети и смартфони, най-малките е трябвало да измислят забавни и креативни начини да се отърват от скуката, като криенето е било сред основните занимания, на които са се отдавали. 

Играта “Криеницата на играчките” е също доста вълнуващ начин да изгоним сивотата от ежедневието, като в случая може да участва и цялото семейство. Защо не! Научете детето как да се забавлява от сърце, давайки му цялата си любов в разгара на играта. Използвайте плюшените предложения на Амек Тойс, които да:

  • Скривате на различни места у дома;
  • Стимулират детската фантазия;
  • Бъдат силно гушнати, когато най-накрая бъдат открити.

Подарете на детето си любов. Изберете плюшени играчки от Амек Тойс.