Удобни ли са дамските еспадрили

Дамските обувки се делят на различни видове. Такива за летен или зимен сезон, модели за ежедневно ходене или пък официални. В гардероба на една дама определено има безброй чифтове красиви обувки, които са предназначени да ѝ служат когато тя се нуждае от перфектните, удобни и съобразени със стайлинга ѝ. Днес обаче ще се спрем на един малко необичаен за повечето жени обувки, а именно еспадрилите. Въпреки, че те датират от дълбока древност то и до днес се определят като едни то най-ефирните, леки, удобни и предназначени за ежедневието обувки, които всъщност са подходящи не само за дамите, но и за господата.

По какво се отличават еспадрилите от спортните обувки

Заговорим ли за удобство при ходене то моделите, за които се сещаме са спортните маратонки, кецове и всякакъв вид удобни за тичане, ходене и спорт обувки. Със сигурност не сте си представяли, че освен спортни носените обувки, които могат да допринесат за свободата на ходилата ви са именно еспадрилите. Знаете ли, че едва когато открият тяхното съществуване и ги поносят известно време дамите осъзнават, че наистина нямат нужда от безброй варианти спортни обувки, а само от еспадрили. Защо ли?

еспадрили

Дамски еспадрили се изработват от изключително леки материали. Обикновено са предназначени за летния сезон, тъй като са едни от най-проветривите затворени или полузатворени обувки. Те не изпотяват краката предвид, че се влагат основно естествени материали като лен, памук. Това, което ги прави толкова подходящи и предпочитани за дамските крачета е и заради лекотата, с която се адаптират към всякаква визия:

  • Спортна;
  • Елегантна;
  • Лежерна;
  • Спортно-елеганта.

И въпреки, че за повечето дами те са универсални леки обувки то днес на пазара откриваме доста подобрени варианти, които залагат на кожа и всякакви други аксесоари и декорации, които правят обувките доста о-забавни и младежки.

А освен затворени имате възможността да се сдобиете и с такива, които са тип:

  • Сандали;
  • Чехли;
  • С ток;
  • С директно нахлузване;
  • С връзки;
  • С ластични детайли и много други.

Ако и вие сте се уверили в удобството, което предлагат дамските еспадрили то несъмнено се интересувате от новостите, които търговците предлагат. Иновативни, изтънчени, практични – няма спор, че това е усещането при всяка крачка, която правите с тези най-леки и функционални ежедневни обувки.

Сигурно е едно – с дамските еспадрили няма да сгрешите. Ето защо ви каним да се запознаете с дебютиращите модели от онлайн магазин  dmr.bg.