Задължително ли е  качествените детски мебели да бъдат скъпи

Доста грешки допускат родителите, когато са поставени пред трудностите, срещани с избора на детско обзавеждане. Решени да дадат всичко от себе си дори да изхарчат безумни средства те се впускат в някакви необмислени варианти, които на практика се оказват не достатъчно ефективни и функционални. Днешната ни цел е да представим на вниманието ви такива мебели, които не само се характеризират с високо качество и стандарт, а като цени напълно отговарят на потребностите на децата.

Перфектното съотношение между цена и качество

Реалистичния бюджет е този, който ще определи позицията, от която да тръгнете. По-високата цена на продуктите не означават на практика лукс и съвършенство. Има марки, които разчитат на своите утвърдени позиции и в крайна сметка само заради своята популярност и някои други скъпи акценти надуват стойността на крайното изделие.

Бъдете прагматични и разумни, защото в крайна сметка детето ви има нужда от добри и здрави мебели, които са напълно безопасни и доставят спокойствие при използване, а не такива, чиито етикети да пазите за да си припомняте колко сте инвестирали в тях.

В зависимост от индивидуалните ви потребности е добре да вземете предвид това, че разумните за детско обзавеждане цени варират от 500 до 2500 лв. Тези разлики се дължат на редица показатели:

детско обзавеждане
  • Размери на мебелите;
  • Дали е цялостно готово решение или модулен тип;
  • Каква е гаранцията за качество на продуктите;
  • Кой е производителя;
  • Какви са вариантите за доставка и плащане (включени ли са в цената, има ли опция за разсрочено плащане и т.нат.);
  • Какви са вложените материали като произход, качество, стандарт и т.нат.

Всеки един от изброените елементи дава ясна позиция за това, че действително трябва да се фокусирате не върху твърде скъпи и на високи цени мебели за детска стая, а такива, които да удовлетворят потребностите на детето, да създадат приятна и уютна атмосфера.