Защо да изберем разтегателна маса за хранене

Трапезарията, много често е любимо място на цялото семейство. Там се събираме да опитаме вкусно приготвената храна, да си разкажем преживяванията на отминалия ден и да прекараме спокойни и щастливи моменти. А в дните, когато сме организирали някакво тържество е добре да настаним комфортно своите близки и приятели. Поради тези причини и важността на трапезната мебел е голяма. Необходимо е да бъде избрана внимателно и отговорно. Кликни тук разгледай всички модели които магазин Венус е представил в каталога си.

Масата е необходимо да бъде максимално гъвкава и да ни помага в ежедневието. Ако пък дойдат неочаквани посетители и нямате достатъчно място, какъв по-добър вариант от това да притежавате разтегателен модел.

Какви функционалности да притежава трапезната маса

Кликни тук в каталога на Венус и проучи многобройните предимства, които ще получиш купувайки разтегателна трапезна маса. Това е чудесен начин да увеличите максимално наличното пространство. Те сигурно са най-добрите мебели за един малък дом, защото всеки път при необходимост имате допълнително пространство, след което отново прибирате модула и всичко придобива първоначалния компактен вид. Конструкцията на тези елементи е извънредно солидна – кликнете тук, а опростеният ѝ дизайн я прави една от най гъвкавите части в съвременното обзавеждане. Кликнете тук и направете своя избор между различни форми и дизайни, които ще се съчетаят добре с интериора във вашия дом. Разтегателната маса е добър избор за всяко едно жилище.

Разтегателна маса

Разтегателна трапезна маса HERO – бял/дъб от магазин Венус кликнете тук:

  • Изработена от МДФ с естествен фурнир;
  • Плотът е правоъгълен, с разтегателен механизъм;
  • Краката са с V-образна форма, стъпили върху здрава основа от хромиран метал;
  • Комбинацията между цветовите нюанси бяло и дъб, прави модела изключително изтънчен.

В днешно време, потребителите търсят, освен външната красота на мебелите и многобройни функции, които ще улеснят живота им. Кликнете тук и магазин Венус ще ви предложи перфектни маси за вашата трапезария. Подарете си удобство всеки ден!