Balkan Energy  с предложения за високотехнологични газови котли

Все повече домакинства се ориентират към отопление с възобновяеми енергийни източници, при които икономиите и рентабилността са на много високо ниво. Електрическата енергия непрекъснато се повишава, което безспорно води и до увеличаването на сметките за ток. А за да оптимизираме разходите е наложително да се премине към друг източник на енергия като например отопление на газ. Не, не тава въпрос за онези не толкова красиви газови печки, които освен силната миризма от газовете трудно успяват да поддържат приятен микроклимат в помещенията. Иновациите в сферата на отоплението с газ е изключително перспективно, тъй като ни предлага модернизирана възможност да се използват газифициращи инсталации, които несъмнено гарантират контрол върху разходите през зимните месеци.

Газовите котли – високотехнологични уреди

Безспорно те са едни от лидерите на пазара, на които разчитаме за да ни осигурят топлина и комфорт. Котлите на газ са съвременна технология, който се свързва с отоплителната инсталация и подгрява водата в системата. Несъмнено този модерен метод е от все по-прилаганите в новопостроените сгради, тъй като към момента това е един от чистите, екологични и енергийно ефективни възобвновяеми изкопаеми източници. Безспорно това, което е необходимо да отбележим, че инвестирането в газов котел също изисква намирането на достатъчно информация и мнения, които биха били особено приоритетни за да се вземе окончаетлно крайно решение.   

На https://www.balkanenergy.bg/category/gazovi-kotli можете да се запознаете с най-популярните и иновативни уреди както и с тяхното устройство, принципи на работа, разход и всичко онова, което ви интересува за да направите списък с приоритетите и ползите от тези отоплителни уреди.

Ще представим два от моделите в каталога на balkanenergy.bg, които спечелиха доверието на клиентите и се радват на изключително висок рейтинг. Уредите са патентовани и отговарят на най-високи европейски изисквания за качество, безопасност и стандарт:

  • Газов кондензен котел Ariston Alteas ONE NET
Газов кондензен котел Ariston

Когато избирате газов котел е важно да подходите изключително адекватно към своето решение, а този иновативен газов котел със сигурност ще покрие вашите високи изисквания, тъй като освен за топлината в дома осигурява и производството на битова гореща вода. Патентован с кондензационната технология ONEтози модел на марката Аристон определено знае как да спечели сърцата на своите клиенти, тъй като е уред, който мже да бъде подложен на ежедневна дългогодишна експлоатация. Топлообменнита е с много по-големи тръби, което от своя страна подобрява проходимостта на топлинния поток. От Аристон споделят, че това е технология, която не се поврежда и работи толкова ефективно както в първия ден на инсталирането на котела в дома ви. Отличава се с високата си енергийна ефективност – клас А+. Осъществявате дистанционен контрол върху работата на котела, само с мобилно приложение. Поддържате постоянен микроклимат в помещенията без каквито и да било усилия. Това е уред, в който безусловно можете да инвестирате още днес, защото е от най-висок клас качество, изключително безшумен при работа, безопасен, екологичен и икономичен. Няма спор, че с Ariston Alteas ONE NET имате удоволствието да се насладите на пълен пакет от удобства;

  • Газов кондензен котел Motan MKDens35

Balkan Energy представят още една иновативна възможност. Този високоефективен двуконтурен кондензен газов котел ще осигури топлина и уют както разбира се и битова топла вода. Модела се отличава с дълъг живот на серпентината. Осигурява равномерен топлообмен и също като останалите видове газови котли в каталога се отличава със своите високи екологични показатели. Когато работи въглеродните емисии, които освобождава са в минимални стойности, което го нарежда сред едни от най-екологичните уреди, които може да ползва домакинството ви за отопление. Основните характеристики, които заслужават внимание са икономичен режим на работа, вграден сензор за налягане и интелигентен контрол, управление с бутони и LCD дисплей, здрав и износоустойчив топлообменник, изработен от неръждаема стомана. Това е бюджетен вариант, който определено ще ви изненада със своите способности и функционалност.