Класификация на най-лесните за почистване мивки за кухня

Когато човек купува даден елемент за да оборудва новата си кухня той гледа перспективно на тази инвестиция. Напълно естествено е да се търси оптимално удобно решение, а не такова, на което да се робува ежедневно. Пример за това са кухненските мивки. Днес щ ви разкажем кои от мивките, които ще откриете в каталога на http://mebeliarena.bg/мивки-за-кухня са най-лесни и неангажиращи при поддръжка и почистване.

Материалите, които са перфектни за изработка на кухненска мивка

Би било ужасно досадно след всяко ползване на мивката да се налага да я дезинфекцирате и подсушавате. Вероятно се досещате, че едни от най-трудните за почистване са вариантите, изработени от алпака. По тях остават петна от варовик, отлагат се замърсявания и определено не са от най-предпочитаните за дома.

Не така стоят нещата със следващите модели мивки, които ви очакват в каталога на онлайн магазин Арена:

  • Гранитни мивки
Порцеланова кухненска мивка за вграждане

Свръх лесни за почистване, защото те буквално отблъскват микробите и бактериите. Клиентите ги определят като мивки, които могат да се самопочистват и не изискват особени усилия и време за да бъдат поддържани в перфектно състояние;

  • Полимермрамор

Това е иновативна смес, която определено допада на домакинствата поради това, че може да се почиства с всякаква битова химия и това да не повлияе на външния вид на мивката или пък да допринесе за нейното увреждане. И тук все повече модели се предлагат с антибактериален отблъскващ слой;

  • Порцеланови

Въпреки, че много домакини са скептични към този материал то определено вариантите, които се предлагат в магазин Арена със сигурност не са за подценяване, тъй като са изключително удобни за почистване. Не се изискват скъпи препарати или допълнителни инвестиции, които да направите за да бъде мивката перфектна и чиста като в деня на покупката ѝ.

Ако търсите вариант за лесни за поддържане кухненски мивки то тези три типа са доказано добри и неизискващи време и усилия.