Функционални мебели за Вашето антре

Входа на едно жилище казват, че е неговата визитна картичка. А ето ви повод да се замислите как да се справите с избирането на мебели за тази част на дома си. определящо е да се акцентира върху такива, които ще бъдат удобни, функционални и обемни, така че да съберат всякакви видове връхни облекла, обувки, аксесоари. За да се инвестира в подходящи мебели за антре е важно да се тръгне от някои особености и специфики на самото пространство, с което следва дави запознаем в днешното четиво.

Мебели според архитектурните особености на антрето

Всеки апартамент или къща се характеризират със своите особености. Едни са по-просторни и дават възможност да развихрите фантазията си и да внесете много повече креативност и функционалност. За жалост не всички коридори са толкова пространствено ориентирани и когато става въпрос за минималистична площ то ето, че започват ограниченията.

Портманто

Не бива да изпадате в ужас и депресия, защото онлайн магазин Мебели Венус предлагат на своите клиенти невероятната възможност да оптимизирате, организирате и обзаведете поред спецификите на своето антре. Ето някои идеи:

  • Мини портманто с шкаф за обувки, стенни закачалки и огледало над шкафа за обувки. Мини размерите на тази мебел дават шанс на домовете с малки антрета да намерят перфектната възможност за обзавеждане;
  • Шкаф за обувки. Ако предпочитате да прибирате връхните дрехи в дрешник то е нужен в коридора или антрето само шкаф за обувки, който да е достатъчно голям за са побере всеки чифт, който домакинството ползва. Тук вариантите, които Венус предлага са невероятно атрактивни – хоризонтални със седалка, вертикални с максимален обем, тип гардероб, етажерка и много други;
  • Иновативни възможности. Когато търсите оптимизация на пространството и държите да внесе своето творческо амплоа то можете да изберете различни елементи, които да си партнират и така да сътворите уникално мебелиране на своето антре.

Доверете се на качествените мебели и добрите оферти – заложете на мебели за антре от Венус.