Подарък за жена: Ето защо да направите жест без повод – силата на специалното отношение

Празниците не са единствените моменти, в които можем да засвидетелстваме специалното си отношение към дамите

Има само една съществена разлика между половете, когато искате да засвидетелствате специално отношение: нежните представителки предпочитат изненадите, а поводът не е задължителен.

За силната част от света жестовете могат да имат практична стойност, но оценяват и онези, които им предлагат възможност да се впуснат в приключения. Дамите не правят изключение, но не само празниците са моментите, които си струват за тях.

Бъдете готови да поднесете подарък за жена винаги, когато това няма да бъде очаквано – половинката или близката ви със сигурност ще бъдат очаровани от спонтанното ви решение.

Ето с какви необятни опции разполагате, ако целта ви е да създадете богата палитра от положителни емоции:

Романтично бягство от града

Всяко пътуване успява да ни откъсне от обичайното ежедневие и да ни предостави множество приятни изживявания. Безспорно инвестицията си заслужава, дори понякога да е само за един уикенд.

Осигурете си красиво място сред природата, по възможност със закуска, за да се насладите максимално на почивката. Макар и кратка, тя ще ви освежи, ще ви достави нужната доза романтика и ще се завърнете към обичайния си ритъм напълно обновени.

Вечеря за двама

Не подценявайте вечерите, в които може само двамата да се откъснете от домашните задължения и да се оставите в ръцете на шеф готвач и неговия екип. Редовното приготвяне на храна е удоволствие, но и ангажимент, което означава, че всяка дама би се радвала да бъде отменена от него.

Предимството е и в това, че ще опитате ястия и десерти, които трудно ще се заловите да майсторите вкъщи, а сетивата ви може би са зажаднели именно за това.

Екстремен скок или полет

Когато рутината ви превземе, а копнеете за съвместни нови усещания, значи трябва да проучите дали скок с бънджи или полет с балон няма да се окажат прекрасна инициатива. Вземете нещата в свои ръце и се подгответе да се потопите в небесната шир, заобиколени от необикновени природни гледки.

Това е емоция, която ще ви остави без дъх, а записът й на видео ще ви връща отново и отново към спомена.

Ден за масаж и удоволствия

Това, което липсва днес на повечето дами, е време отредено лично за тях. Ако периодично им предоставяте такъв шанс, в техните очи ще бъдете единственият, достоен за вниманието им.

Ваучер за масаж по избор или дегустация на шоколад, а може би в съчетание и двете, са отличен избор, когато искате да създадете максимално удоволствие за половинката си.