Да си изберем масичка за хол на топ цена

Днес е толкова лесно човек да си купи нова холна маса и то без да се налага да губи време с размотаване по магазините. Масово произведените готови модели от така наречения стандартен тип са изключително популярни не за друго ами поради високото им ниво на адаптиране и ниските цени. Супер ефективни, отлични като дизайн и качество и на много добри оферти днес с един клик можем да се сдобием с добри за холна маса цени.

Цени според вложените материали

Класифицирането на мебелите съобразно вложените в изработката им материали има до голяма степен отношение спрямо образуването на тяхната пазарна цена. Изработката на една маса от естествена дървесина изисква повече време, внимание и самата първична подготовка на дървото има сериозно отношение спрямо това цените на холните маси от дърво да бъдат по-скъпи от другите видове. Ето как изглеждат цифрите при стойностите на холни маси, които са изработени от различни като вид материал, но са идентични като форма и размери:

Маса
  • Маси от МДФ – между 80 и 180 лв.;
  • Маси от ПДЧ – между 20 и 150 лв.;
  • От естествена дървесина – от 150 до 350 лв.;
  • Бамбук – средно между 200 и 300 лв.;
  • Метал и стъкло/ дърво и стъкло – от 120 до 400 лева.

Статистически масите, които са изработени от МДФ и ПДЧ са едни от най-достъпните като цена, което на практика ги прави и най-продавани. Но това, че стойността им е по-ниска не означава, че като качество не са добри. Напротив – това са изискани  и качествени продукти, с които наистина човек може да декорира и аранжира холния кът така както предпочита. А цената… тя е толкова добра, че наистина е удоволствие да изхарчиш символична сума за мебел, която да ти носи удовлетворение и удоволствие.

В каталога на онлайн магазин Арена ви очакват изключително ефектни и отлични като цени изделия така, че сега е момента да се възползвате от тях.